tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
1) Αν θες μπορεις να βγαλεις εισιτηριο μεχρι το δευτερο οροφο και να αγορασεις εκει εισιτηριο για τον τριτο αν το επιτρεπει ο καιρος.Καλημέρα.
θα ήθελα κι άλλη βοήθεια..
1) δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλείσω εισιτήρια για τον πύργο του Eiffel on-line..δεν ξέρω αν θα έχει ουρά,σκέφτομαι και τον καιρό, αν δεν είναι καλός δεν θα μπορούμε να ανέβουμε στον 3ο όροφο..σωστά? και θα έχω δώσει τζάμπα τα χρήματα..έπειτα φοβάμαι να δεσμευτώ με την ώρα και την ημέρα...εσείς τι προτίνετε?
απλά βλέπω ότι για τις ημερομηνίες που θα είμαι εκεί δεν είναι διαθέσιμες κάποιες ώρες..
2) είδα επίσης ότι στην περιοχή του Τροκαντερό υπάρχει ένα aquarium.
Άξίζει να το επισκεφτεί κανείς?
3)θα μείνουμε rue Saint-Honore κοντά στη Vandome θέλουμε όμορφα μαγαζάκια για πρωινό..αν έχετε κάποιο υπόψιν σας μου λέτε..αυτά προς το παρόν..
2) Οχι
3) Εκει κοντα ειναι η Place du Marche Saint-Honore οπου υπαρχουν αρκετα bistrot που μπορειτε να παρετε πρωινο. Βεβαιως και μεχρι να φτασετε εκει θα δειτε και αλλα. Δεν εχω να προτεινω κατι γιατι και δεν μου αρεσει το γαλλικο πρωινο και δεν εχω φαει petit dejeneur στην περιοχη.
Ομως κοντα σας εχετε μερικες απο τις καλυτερες σοκολατερι της πολης Les Marquis de Laduree και Edwart Chocolatier. Εκει κοντα και η Angelina. Λιγο πιο κατω ο φουρνος του Eric Kayser που επισης εχει πολυ καλη σοκολατα. Σε κοντινη αποσταση και τα θρυλικα macarons των Pierre Herme και Laduree.