Καλησπέρα, σκεφτόμαστε με τον άνδρα μου για ένα χριστουγενιάτικο ταξιδάκι μέχρι το Παρίσι... Νομίζετε είναι καλή περίοδος να το επισκεφτεί κάποιος ή να προτιμούσαμε λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα? θα ήθελα βέβαια να το προλάβω στολισμένο...
Αν το αποφασίσατε να πάτε Παρίσι και βγαίνει το μπάτζετ για τα Χριστούγεννα γιατί να μην είναι καλή περίοδος;Μια χαρά είναι.Καλησπέρα, σκεφτόμαστε με τον άνδρα μου για ένα χριστουγενιάτικο ταξιδάκι μέχρι το Παρίσι... Νομίζετε είναι καλή περίοδος να το επισκεφτεί κάποιος ή να προτιμούσαμε λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα? θα ήθελα βέβαια να το προλάβω στολισμένο...
Μην περιμενεις κανεναν ιδιαιτερο στολισμο περα απο μερικες αγορες, καποιες γειτονιες, μερικα καταστηματα και τη Champs Elysees. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει ιδιαιτερο εορταστικο κλιμα οπως π.χ. σε πολεις της Γερμανιας. Αν επιλεξεις την περιοδο των εορτων θα προτεινα σιγουρα να βρισκεσαι εδω την Παραμονη της Πρωτοχρονιας οπου η πολη ειναι στα καλυτερα της και πραγματικα αξιζει. Την Πρωτοχρονια ειναι και η Μεγαλη Παρελαση στη Champs Elysees (κατι σαν τις καρναβαλικες που γινονται στην Ελλαδα) με μπολικο κιτς, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο.Καλησπέρα, σκεφτόμαστε με τον άνδρα μου για ένα χριστουγενιάτικο ταξιδάκι μέχρι το Παρίσι... Νομίζετε είναι καλή περίοδος να το επισκεφτεί κάποιος ή να προτιμούσαμε λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα? θα ήθελα βέβαια να το προλάβω στολισμένο...
Σας ευχαριστώ..Μην περιμενεις κανεναν ιδιαιτερο στολισμο περα απο μερικες αγορες, καποιες γειτονιες, μερικα καταστηματα και τη Champs Elysees. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει ιδιαιτερο εορταστικο κλιμα οπως π.χ. σε πολεις της Γερμανιας. Αν επιλεξεις την περιοδο των εορτων θα προτεινα σιγουρα να βρισκεσαι εδω την Παραμονη της Πρωτοχρονιας οπου η πολη ειναι στα καλυτερα της και πραγματικα αξιζει. Την Πρωτοχρονια ειναι και η Μεγαλη Παρελαση στη Champs Elysees (κατι σαν τις καρναβαλικες που γινονται στην Ελλαδα) με μπολικο κιτς, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο.
Τι να σου πω; Εγω και μερικα εκατομμυρια ακομα κυκλοφορουμε καθημερινα στην πολη. Τωρα αν γινει κατι θα την πατησουν καποιοι "τυχεροι".Σας ευχαριστώ..
απο φωτό που έχω δει θα περίμενα περισσότερα πράγματα...
με την Γερμανία δεν είμαι κ πολύ φίλη αν και έχουμε προγραμματίσει ταξίδι για αργότερα....
να σας πω την αλήθεια ποιο πολύ από την αίσθηση του φόβου μου το σκέφτομαι με όλα αυτα που γίνονται κ όχι για το budget...αλλά θα μου πεις αν είναι να σε βρει το κακό,μπορει να σε βρει παντού... ελπίζω να έχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας...χαχα
Δίκιο έχεις.... αλλά την Ελληνίδα μάνα την έχεις ακουστά΄? ποιος ακούει τη μουρμούρα...χαχαΤι να σου πω; Εγω και μερικα εκατομμυρια ακομα κυκλοφορουμε καθημερινα στην πολη. Τωρα αν γινει κατι θα την πατησουν καποιοι "τυχεροι".
Κλειστε τα απο fnac.com , νομιζω εχουν 46€ / ατομο για το 1 παρκο. Ετσι κι αλλιως δε προλαβαινετε να δειτε 2 παρκα σε μια ημερα..https://www.getyourguide.com/paris-l16/disneyland-paris-2-parks-ticket-1-2-3-4-5-day-t19562/ αυτο ειναι ενα site που εχω βρει.τι λετε??
Δεν το ξέρω δυστυχώς.Σε αναμονή μήπως απαντήσει κάποιος που το ξέρει.https://www.getyourguide.com/paris-l16/disneyland-paris-2-parks-ticket-1-2-3-4-5-day-t19562/ αυτο ειναι ενα site που εχω βρει.τι λετε??