seven_summer1
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κομο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταυλανδη
Καλησπερα σε ολους!!Ειμαι πολυ χαρουμενη (πραγματικα) που απο σημερα θα εχω μια πολυ ωραια παρεα που απαρτιζεται απο ανθρωπους που εχουν το ιδιο παθος με μενα!Εδω και λιγο διαστημα(αν και σημερα γραφτηκα) εχω ανακαλυψει αυτο το υπεροχο forum και εχω χαθει, στην κυριολεξια,μεσα στις καταπληκτικες ιστοριες των μελων του...Οταν τις διαβαζω με απορροφουν τελειως,ειναι σαν να τις ζω εγω,με μεταφερουν σε αλλο κοσμο,με κανουν να ξεχνω τα προβλημστα της καθημερινοτητας...Ειχα την ευτυχια στη ζωη μου να πραγματοποιησω καποια ταξιδια -να πραγματοποιω το ονειρο της ζωης μου οπως ελεγα χαρακτηριστικα.Στην Ευρωπη εχω ταξιδεψει προς το παρον.Ιταλια,Ελβετια,Αυστρια,Ογγαρια,Τσεχια,Σλοβακια,Ισπανια,Νοτια Γαλλια,Μονακο(υπεροχο ταξιδι),Κωνσταντινουπολη...Ολα αυτα τα ταξιδια τα εκανα με γκρουπ.Ημασταν μια μεγαλη παρεα που καθε χρονο αποφασιζαμε να παμε μαζι και σε εναν διαφορετικο προορισμο και κλειναμε το ταξιδι με οργανωμενο γκρουπ.Δεν εχω κανενα παραπονο απο τα γραφεια.Τα ταξιδια ηταν αψογα οργανωμενα,μειναμε στα καλυτερα ξενοδοχεια,φαγαμε καλα και πολυ, ειχαμε παντου ξεναγους, ειδαμε παρα πολλα μερη, συννενουμαστε πληρως με τους συνοδους μας!Το κοστος ηταν πολυ προσιτο και το σπουδαιοτερο δεν ειχαμε το αγχος του ασχετου σε μια ξενη χωρα.Σημειωτεον οτι εγω οπου πηγαινα ημουνα πολυ διαβασμενη και ηξερα τι θα δω κ που θα παω ενα ελευθερο απογευμα.Και εδω ειναι η μεγαλη μου απορια...Πως βρε παιδια αποφασιζετε να πατε μονοι σας σε μια ξενη χωρα που δεν γνωριζετε απο πριν(ενταξει τη δευτερη φορα στα ιδια μερη θα παω κι εγω μονη μου),δεν ξερετε τη γλωσσα, τι θα συναντησετε, τι κινδυνοι υπαρχουν γενικοτερα...Και να πω ενταξει Ευρωπη ειναι παει στο καλο.ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΩΣΣΣΣΣ??????Πραγματικα το εχω μεγαλη απορια!Οχι πως το κατακρινω η πως δεν το ζηλευω...Οχι.Απλα θα ηθελα να μαθω πως.Και που ξερετε, αν με πεισετε(και με βοηθησετε),το επομενο ταξιδι μου μπορει να το κανω μονη μου...Φιλια σε ολους!