Μια μεγάλη "κρουαζιέρα"

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Πάντως δεν είναι κακή ιδέα να κινήσουμε ξανά. Πέτρα που κυλάει ποτέ δεν χορταριάζει. άντε γιατί σκουριάσαμε καπετάνιε.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Νοερα μονο εχω ταξιδεψει ως εκει καπετανιε... :)
Το κατάλαβα. εσείς να πηγαίνετε στα αξιοθέατα γιατί εγώ πρέπει να επιβλέπω την εκφόρτωση.....

ας προχωρούμε λοιπόν γιατί μεγάλες "συγκινήσεις" μας περιμένουν:clap::clap:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
H θέση του πλοίου μακριά από την προβλήτα, η επίβλεψη της εκφόρτωσης, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για τουριστικές εξορμήσεις. Ήδη είμαστε 25 μέρες στο λιμάνι. Σε πέντε μέρες τελειώνουμε. Τον επόμενο προορισμό δεν τον γνωρίζουμε ακόμα. Είναι πλοίου «ελεύθερου φορτίου». Ο μεσίτης του εφοπλιστή θα βρει ναύλο από το «χρηματιστήριο» ναύλων του Λονδίνου ή της Ν. Υόρκης. Αν μέχρι την εκφόρτωση δεν βρεθεί, τότε θα περιμένουμε αγκυροβολημένοι έξω από το λιμάνι. Σε τέτοιες αναμονές το ρίχνουμε στο ψάρεμα με συνήθως πλούσια και εντυπωσσιακά αποτελέσματα. Εμπειρίες αξέχαστες κι αυτές, από περιοχές του Ινδικού, Ερυθράς Θάλασσας, Key west, Tampa Florida, γενικά Καραϊβική και Νότια Αμερική. Άλλες φορές πάλι σου λένε τράβα προς τη τάδε κατεύθυνση και θα σε ειδοποιήσουμε με τηλεγράφημα. Μού έτυχε να βγούμε Μεσόγειο με πορεία τη Φλόριδα, και στην μέση του Ατλαντικού να στρίψουμε για Βραζιλία. Συνήθως βρίσκουν φορτία από τα κοντινά λιμάνια που βρίσκεται το πλοίου. Κάποτε όμως ταξιδέψαμε χωρίς φορτίο ολόκληρο Ειρηνικό από Άπω Ανατολή, για να φορτώσουμε από Καλιφόρνια. Αυτή η αγωνία, η αναμονή, η περιέργεια έχει τη χάρη της. Όλα τα μέρη του κόσμου είναι πιθανά. Υποψιάζεσαι, στοιχηματίζεις, υπολογίζεις αλλά το σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσεις μια ακόμη άγνωστη για σένα χώρα.
Ώσπου το μεσημέρι της 26ης μέρας, κι ενώ τρώγαμε στην τραπεζαρία την απίθανη καραβίσια μακαρονάδα, ένα όνομα εξωτικό από μια χώρα παραμυθένια ακούστηκε:
Bangkok……..;)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Χαμενη στις παραλιες στα νοτια του νησιου , βλεπω το καραβι μας να περναει στα ανοιχτα! Καπετανιοοοο! Περιμενετε να ανεβω κι εγω για Μπανγκοκ! Ορμαω στη σανιδα μου :surf1: και προλαβαινω στο τσακ! Δεν το γλιτωνω το δεσιμο στο καταρτι :D

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Χαμενη στις παραλιες στα νοτια του νησιου , βλεπω το καραβι μας να περναει στα ανοιχτα! Καπετανιοοοο! Περιμενετε να ανεβω κι εγω για Μπανγκοκ! Ορμαω στη σανιδα μου :surf1: και προλαβαινω στο τσακ! Δεν το γλιτωνω το δεσιμο στο καταρτι :D

χα χα μόλις πρόλαβες!! δεν προλαβαίνω να δέχομαι αιτήσεις για συμμετοχή.

οι καμπίνες γέμισαν!!!!

οοοοοχι...θα σε δέσουμε σε άλλο λιμάνι .....:clap::clap::clap:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
χα χα μόλις πρόλαβες!! δεν προλαβαίνω να δέχομαι αιτήσεις για συμμετοχή.

οι καμπίνες γέμισαν!!!!
Καπετάνιε και στο μπαλαούρο μπαίνω, αρκεί να με πάρετε ως εκεί!! Κι άμα περισσεύει και λίγη απ' την απίθανη ναυτική μακαρονάδα, καλά θα ήτανε :clap:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καπετάνιε εμένα δεν πιστεύω να με άφησες απέξω? Είμαι ο πιο πιστός σου ναύτης. Σκέψου ότι είμαι τόσο αφοσιωμένη με τις δουλειές στο πλοίο που δεν προλαβαίνω να σου γράψω..

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καπετάνιε και στο μπαλαούρο μπαίνω, αρκεί να με πάρετε ως εκεί!! Κι άμα περισσεύει και λίγη απ' την απίθανη ναυτική μακαρονάδα, καλά θα ήτανε :clap:
θα πας κατάστρωμα.
παιδιά το "ναυτική" το διόρθωσα σε "καραβίσια μακαρονάδα"...ο "δαίμων" του τυπογραφείου...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom