Georgia86
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Σε ευχαριστουμε! Στα λουτρα υπηρξε λογος που δεν μπορουσαμε να παμε, αν και τα ειδαμε απο κοντα. Οσο για το φαγητο, το βραδυ μετα τις δεκα δεν υπηρχε τιποτα για να φαμε ουγγρικο, και επειδη τρωγαμε μονο μια φορα εξω δεν ειχαμε πολλες επιλογες. Εμας μας αρεσαν οτι φαγαμε, για αυτο και ειπα οτι φαγαμε μια χαρα!Πολύ ωραία η ιστορία σας και φαίνεται και από την περιγραφή ότι σας άρεσε!!!! Δεν διάβασα κάπου επίσκεψη σε λουτρά άρα υποθέτω ότι ο καιρός ήταν ζεστός ή είχατε βάλει τόσα πολλά να δείτε που δεν προλάβατε.Παρότι γράφεις ότι φάγατε καλά έχω μια ένσταση όσον αφορά το κομμάτι του φαγητού...Η πίτσα και το Εβραϊκό μου φάνηκαν λίγο άκυρα (δεν συζητάμε για τα Μακ Ντοναλτς αν και εκεί ήταν αναγκαστική επιλογή λόγω ώρας) γιατί η πόλη έχει απίστευτο Ουγγρικό φαγητό....Αν πάω Ιταλία θα δοκιμάσω πίτσα, μακαρόνια ή κάτι παραδοσιακό Ιταλικό και όχι Ούγγρικο εστιατόριο και κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου και για την Βουδαπέστη...Τον Σεπτέμβριο λέω να πάω τρίτη φορά στην πόλη να φρεσκάρω τις αναμνήσεις μου ...