δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τις βαλιτσες που ακουγεται/ακουγοταν?Alitalia,αν δεν βρισκεις με aegean
Έλα καλέ φήμες είναι.δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τις βαλιτσες που ακουγεται/ακουγοταν?
και το αγορι μου αυτο μου λεει.οτι δεν γινεται πια.οκ σε ευχαριστω πολυΈλα καλέ φήμες είναι.
Καλού κακού βάλε κανα έξτρα εσώρουχο στην χειραποσκευή.
Πάντως αν είναι κοντά στις τιμές οι δύο εταιρίες που ανέφερες θα προτιμούσα την Αλιτάλια.
Οτι γίνετε,γίνετε αλλά συμβαίνει σ'όλες τις εταιρίες η συγκεκριμένη έχει βελτιωθείοτι δεν γινεται πια
χαχαχαχα.παλι καλα.ε ενταξει σημασια εχει οτι ελειπαν μονο εξωτερικα πραγματαΕμας εφεραν τη βαλιτσα της κορης μου,με καποια αξεσουαρ λιγοτερα....ροδες,χερουλι....αλλα χθες μας στειλαν μια καινουρια,πολυ πιο καλη απ'αυτην που χαλασαν....thanks alitalia
αν ειναι να φοβομαστε μην πεσει το αεροπλανο πριν καν ξεκινησει αστο καλυτερα.χαχαχαΕγω παντως πιο φθηνη τιμη απο Ryanair δεν βρηκα (απο Θεσσαλονικη τουλαχιστον)
Ότι πιθανότητες έχεις με την alitalia και την aegean έχεις και με τη ryanair.Πολλά αεροπλάνα της έχουν πέσει τόσα χρόνια που δραστηριοποιείται;αν ειναι να φοβομαστε μην πεσει το αεροπλανο πριν καν ξεκινησει αστο καλυτερα