mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
Καλά μας άνοιξες την όρεξη!!
πολύ ωραίο γευστικό ταξίδι!
πολύ ωραίο γευστικό ταξίδι!
Μπράβο ρε Samion με τα τίπς σου!!!+2 κιλά απο σένα μόλις επισκεφτώ το Παλέρμο!!!Να είσαι καλά, όχι τίποτ άλλο θα κάνω αμαν να χάσω αυτά που πήρα!!απέναντι από το ναό της cassata (Rosanero) είναι το bar Touring
με την arancina bomba...δες τα σαιτ στο άλλο τοπικ. και τα 2 στη via Lincoln 150m περίπου ευθεία από το σταθμό.
Σουπερ περιγραφή, σούπερ φωτο! Μπραβο Sapienza!
Mi congratulo!!! Συγχαρητήρια και πάντα χαρέςΗ επόμενη μέρα ξεκίνησε με μια έκπληξη!!! Πρωινό στο κρεβάτι!!! Μόλις άνοιξα τα μάτια μου είδα τη θεία με ένα τεράστιο δίσκο,caffe latte,cornetti,και φρέσκος χυμός από πορτοκάλι!!! Αν και η βροχή έδειχνε να μην έχει τελειωμό, αυτό ανέβαζε το βαθμό δυσκολίας στην αποστολή μου, ετοιμάστηκα κι έκανα μια βόλτα στην Μπανιάρα…Το μέρος είναι πλέον γνώριμο για μένα μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που πάω…
Περπάτησα στην παραλία αγναντεύοντας απέναντι την Μεσσήνα και το Στρόμπολι..Το μεσημέρι γύρισα στο εστιατόριο όπου για ακόμα μια φορά με περίμενε ένα εξαιρετικό γεύμα…
απολυτα ασφαλες ειναι. επισης ειναι ομορφα να περιπλανηθεις στα χωρια της σικελιας. επιλογη που θα μεινεις ειναι σιγουρα δικη σου, αναλογα τι ζητας να δεις, ποια περιοδο θελεις να πας.Ευχαριστούμε πολύ για την περιγραφή!
Είναι ασφαλές να πάει κανείς μόνος με ΙΧ στη νότια Ιταλία;
Μπορείς συνοπτικά να αναφέρεις πόυ μείνατε και πόσες ημέρες;
Ευχαριστούμε πολύ για την περιγραφή!
Είναι ασφαλές να πάει κανείς μόνος με ΙΧ στη νότια Ιταλία;
Μπορείς συνοπτικά να αναφέρεις πόυ μείνατε και πόσες ημέρες;
Θα είμαι πάλι το Πάσχα Σικελία και Καλαβρία..Ελπίζω να έχω νέα τιπς να σου δώσω..Σικελία ήμουν και τον περασμένο Ιούνιο στο Παλέρμο,αλλα προτιμώ την Cefalu όσο αφορά την παραλία..Γενικά αφού θα γυρίζεις με τ αμάξι θ ανακαλύψεις και μόνος σου απίστευτα μέρη!!καλησπερα.πολυ καλο και χρησιμο το αρθρο σου.ευχαριστω.τον Ιουνιο 28 φευγω για νοτιο Ιταλία και σικελία για 1 μηνα.με αυτοκινητο και καμπινγ.αν εχεις κάποιες πληροφορίες για καλα μερη -παραλιες και οχι μονο γραψε μου .ευχαριστώ.αν θες κατι απο Σαρδινία πες μου περσι ημουν εκεί ευχαριστω