vlassis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περου-Χιλη
Εντελώς ξαφνικά προέκειψε ενα πιθανόν ταξίδι μαζί με έναν φίλο στην Ινδία και συγκεκριμένα στο Τζαιπούρ για δικούς του επαγγελματικούς λόγους. Μπήκα λοιπόν στο Φόρουμ και πραγματικά ξαφνιάστικα από το μέγεθος των πληροφοριών για την Ινδία. Επειδή λοιπόν βιάζομαι θα σας παρακαλούσα εαν είναι δυνατόν να μου απαντήσετε σε μερικά βασικά ερωτήματα που μου προέκειψαν κάνοντας ταυτόχρονα ένα ρεσουμέ τών πληροφοριών που έχουν μαζευτεί μέσα στο Φόρουμ.
1. Χρειάζεται Βίζα? και εαν ναι που την βγάζουμε, με τι κόστος και πόσο χρόνο θέλει? (Πέσαμε και στο Πάσχα βλέπεις).
2. Η πτήση που βρήσκω απο Δελχί για Τζαιπούρ γίνεται με την Kingfisher. Έχει πετάξει κανένας με αυτήν,πως είναι? μήπως ειναι Loco?
3.Τι αξίζει να δούμε στο Τζαιπούρ?
4.Τελειώνοντας απο Τζαιπούρ λέμε να πάμε Αγκρα να δούμε και το Παλατάκι.
Με πιό μέσο? εαν είναι τρένο σε πιά θέση να ταξιδέψουμε και απο πού θα τα κλείσουμε?.
5. Πόσες μέρες στην Αγκρα? 1 είναι αρκετή? Το παλατάκι ειναι κάθε μέρα διαθέσημο στο κοινό? Τι πρέπει να αποφύγουμε εκεί?
6.Μετά θα γυρήσουμε Δελχί. Πως θα γυρήσουμε? με τραίνο? τι έχετε να προτείνετε?
7. Και κλείνοντας πόσες μέρες να κάτσουμε Δελχί και τί να δούμε?
Αυτά πρός το παρόν και έλπίζω να μην δυσανασχετίσετε με το επαναλαμβανόμενο του θέματός μου.
Και κάτι άλλο: Θα πάμε με την Qatar. Πως μπορούμε να κλείσουμε πηγαινε έλα μέσω Ντόχας και στην επιστροφή να μείνουμε Ντόχα 1-2 μέρες?Χρειάζεται στο Κατάρ Βίζα για την διαμονή μας?
1. Χρειάζεται Βίζα? και εαν ναι που την βγάζουμε, με τι κόστος και πόσο χρόνο θέλει? (Πέσαμε και στο Πάσχα βλέπεις).
2. Η πτήση που βρήσκω απο Δελχί για Τζαιπούρ γίνεται με την Kingfisher. Έχει πετάξει κανένας με αυτήν,πως είναι? μήπως ειναι Loco?
3.Τι αξίζει να δούμε στο Τζαιπούρ?
4.Τελειώνοντας απο Τζαιπούρ λέμε να πάμε Αγκρα να δούμε και το Παλατάκι.
Με πιό μέσο? εαν είναι τρένο σε πιά θέση να ταξιδέψουμε και απο πού θα τα κλείσουμε?.
5. Πόσες μέρες στην Αγκρα? 1 είναι αρκετή? Το παλατάκι ειναι κάθε μέρα διαθέσημο στο κοινό? Τι πρέπει να αποφύγουμε εκεί?
6.Μετά θα γυρήσουμε Δελχί. Πως θα γυρήσουμε? με τραίνο? τι έχετε να προτείνετε?
7. Και κλείνοντας πόσες μέρες να κάτσουμε Δελχί και τί να δούμε?
Αυτά πρός το παρόν και έλπίζω να μην δυσανασχετίσετε με το επαναλαμβανόμενο του θέματός μου.
Και κάτι άλλο: Θα πάμε με την Qatar. Πως μπορούμε να κλείσουμε πηγαινε έλα μέσω Ντόχας και στην επιστροφή να μείνουμε Ντόχα 1-2 μέρες?Χρειάζεται στο Κατάρ Βίζα για την διαμονή μας?