GTS
Member
Το 2019 τότεΚανονικά ναι. Αλλά καλού κακού, ίσως καλύτερα ν' αλλάξεις διαβατήριο.
Το 2019 τότεΚανονικά ναι. Αλλά καλού κακού, ίσως καλύτερα ν' αλλάξεις διαβατήριο.
Το λες για μας που ρισκάραμε τη ζωή μας για να σου ανοίξουμε το δρόμο; Φτού σου και ντροπή σου!το πιο μισητο ταξιδιωτικο τριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..μας αποδεκατησατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων (και δη των πλέον αξιόπιστων όπως ο ροζουλί χοίρος) όταν η ιδία η εν πολλαίς (ταξιδιωτικές) αμαρτίαις περιπεσούσα αποκαλεί τον δάσκαλο μωρό για ζαχάρωμα;Ορίστε και μια φωτογραφία τρουα καρ, την οποία τράβηξα, εννοείται, αποκλειστικά προς ενημέρωση του φόρουμ και ουχί βεβαίως επειδή τάχα μου ζαχάρωνα το εν λόγω μωρό, που μόνο αγνές και αμόλυντες σκέψεις θα μπορούσε να γεννήσει σε μία υποδειγματικής πιστότητας σύζυγο όπως η υποφαινόμενη.
Ιδού λοιπόν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συνειδητής δημοσιογραφικής στρέβλωσης προς εξυπηρέτηση - προφανέστατα - των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς κεφαλαίου, της ντόπιας πλουτοκρατίας και των εγχώριων λακέδων τους, ενάντια στη λαϊκή οικογένεια και τα δίκαια των εργαζόμενων (φράση βγαλμένη απ' ευθείας από το KKE generator το οποίο ευχαριστούμε http://ironprison.blogspot.gr/2010/05/kke-generator-v10.html).Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων (και δη των πλέον αξιόπιστων όπως ο ροζουλί χοίρος) όταν η ιδία η εν πολλαίς (ταξιδιωτικές) αμαρτίαις περιπεσούσα αποκαλεί τον δάσκαλο μωρό για ζαχάρωμα;
Ως βράχος ηθικής, έμπλεος οδύνης παρά την αγάπη προς το πρόσωπό της, όφειλα να καταγγείλω στο πανελλήνιον το ηθικόν ολίσθημα Ταξις και ηθική!
Προς το παρόν δέχθηκα πρόταση ως αρθρογράφος στην εφημερίδα 'Ταξιδιωτική Ηθική" μετά και από συστάσεις της @dimkyr στη συντακτική ομάδα (μα που είναι αυτή η κορινθία να με υπερασπιστεί). Επεται συνεργασία σε μεσημεριανό πάνελ με τον ΦουρθιώτηΙδού λοιπόν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συνειδητής δημοσιογραφικής στρέβλωσης προς εξυπηρέτηση - προφανέστατα - των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς κεφαλαίου, της ντόπιας πλουτοκρατίας και των εγχώριων λακέδων τους, ενάντια στη λαϊκή οικογένεια και τα δίκαια των εργαζόμενων (φράση βγαλμένη απ' ευθείας από το KKE generator το οποίο ευχαριστούμε http://ironprison.blogspot.gr/2010/05/kke-generator-v10.html).
Και το "τάχα μου", που προηγείται του "ζαχάρωνα το εν λόγω μωρό" και νοηματοδοτεί εντελώς αντίστροφα την φράση, πού πήγε; Έκανες πώς δεν το είδες, και το έφαγες στα γρήγορα γουρουνάκι, ε; Όλα στο βωμό της κατασυκοφάντησης μου! Άξιος ο μισθός σου και εις ανώτερα. Άντε και στο Σκάι .
Μπάι δε γουέι, καλά που μου θύμησες την εν λόγω γαργαλιστική ιστορία. Καιρός λοιπόν να τελειώνουμε με τη Γη των Αγνών, να πιάσεις να γράψεις για τη Γη της Αλαπούτσας και του Μουνάρ.Προς το παρόν δέχθηκα πρόταση ως αρθρογράφος στην εφημερίδα 'Ταξιδιωτική Ηθική" μετά και από συστάσεις της @dimkyr στη συντακτική ομάδα (μα που είναι αυτή η κορινθία να με υπερασπιστεί). Επεται συνεργασία σε μεσημεριανό πάνελ με τον Φουρθιώτη