NIKOLETA05
Member
Βγαλαμε για πρωτη φορα διαβατηρια στα παιδια και μου γεννηθηκε η εξης απορια: Δεν αναγραφονται πουθενα τα ονοματεπωνυμα των γονεων! Απ οσο ξερω οταν το παιδι ταξιδευει με κανεναν η μονο με τον ενα γονεα,απαιτειται η γραπτη συνεναιση του αλλου η κ των δυο αναλογα. Και πως θα πιστοποιησω εγω η μανα που δεν εχουμε καν κοινο επωνυμο με τα παιδια οτι ειμαι ο δευτερος γονεας; Ουτε ο πατερας το αποδεικνυει επισης,θα μπορουσε να ειναι οποιοσηποτε συνονοματος συγγενης.
Μας δουλευουν δηλαδη;Οποια γυναικα ταξιδευει με εναν αντρα που τυχαινει να φερει το επωνυμο ενος παιδιου το βγαζει ελευθερα απο τη χωρα χωρις κανεις να εξεταζει αν ειναι οι γονεις του;Το οτι ενας αντρας εχει το ιδιο επωνυμο με το παιδι δεν λεει κ οτι ειναι ο πατερας του.Τα Παπαδοπουλακια δηλαδη οποιος τον λενε Παπαδοπουλο τα βουταει κ φευγει;
Και τοτε γιατι μια ξενη να πρεπει να φερει γραπτη αδεια της μητερας αφου κανενας δεν μπορει να εξακριβωσει οτι δεν ειναι η μητερα;
Μας δουλευουν δηλαδη;Οποια γυναικα ταξιδευει με εναν αντρα που τυχαινει να φερει το επωνυμο ενος παιδιου το βγαζει ελευθερα απο τη χωρα χωρις κανεις να εξεταζει αν ειναι οι γονεις του;Το οτι ενας αντρας εχει το ιδιο επωνυμο με το παιδι δεν λεει κ οτι ειναι ο πατερας του.Τα Παπαδοπουλακια δηλαδη οποιος τον λενε Παπαδοπουλο τα βουταει κ φευγει;
Και τοτε γιατι μια ξενη να πρεπει να φερει γραπτη αδεια της μητερας αφου κανενας δεν μπορει να εξακριβωσει οτι δεν ειναι η μητερα;