Εξαρτάται από το είδος της κράτησης. Αν η τιμή για το δωμάτιο είναι non-refundable τότε η χρέωση γίνεται εκείνη τη στιγμή...Στο Agoda πηραν τα χρήματα προκαταβολικά ενω δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο. Κρατήθηκαν προκαταβολικά την μέρα της κράτησης.
Στο Booking.com πληρώνω πάντα στο ξενοδοχείο.
Όχι δεν ήταν non-refundable γι αυτό και το αναφέρω. Στο booking.com και non-refundable που έκανα πάλι έκανα την πληρωμή στο ξενοδοχείο.Εξαρτάται από το είδος της κράτησης. Αν η τιμή για το δωμάτιο είναι non-refundable τότε η χρέωση γίνεται εκείνη τη στιγμή...
Τι να σου πω...όσες φορές έκανα κράτηση για non-refundable πάντα έγινε η χρέωση εκείνη τη στιγμή..παίζει να σε συμπαθούνε περισσότερο εσέναΌχι δεν ήταν non-refundable γι αυτό και το αναφέρω. Στο booking.com και non-refundable που έκανα πάλι έκανα την πληρωμή στο ξενοδοχείο.
Στο agoda, το DHR και μερικά ακόμη προπληρώνεις πάντοτε. Αν η κράτηση είναι refundable, και το ζητήσεις, θα πάρεις refund αν και όποτε (και ενδεχομένως να μην είναι σε μετρητά αλλά σε credit για επόμενη κράτηση).Εξαρτάται από το είδος της κράτησης. Αν η τιμή για το δωμάτιο είναι non-refundable τότε η χρέωση γίνεται εκείνη τη στιγμή...
Με συμπαθήσανε αλλά και με ταλαιπωρήσανε. Έκανα κράτηση με δωρεάν ακύρωση. Δέκα μέρες πρίν το ταξίδι έκανα ακύρωση της κράτησης και έκλεισα με non-refundable σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Όταν έφτασα εκεί βρήκα δύο δωμάτια να με περιμένουν γιατί δεν βλέπανε την ακύρωση. Με τα πολλά και αφού τους έδειξα την ακύρωση το δεχτήκανε. Όμως εκτός από την χρέωση του ποσού για το non-refundable είδα και μια χρέωση για το άλλο δωμάτιο (τιμή μιας νύχτας για μη εμφάνιση). Τα χρήματα είχαν δεσμευτεί αλλά δεν τα είχαν πάρει. Ευτυχώς που έκανα έλεγχο των χρεώσεων μέσω ebanking και το είδα. Για να μου επιστραφούν τα χρήματα βέβαια πέρασαν 20 εργάσιμες μέρεςΤι να σου πω...όσες φορές έκανα κράτηση για non-refundable πάντα έγινε η χρέωση εκείνη τη στιγμή..παίζει να σε συμπαθούνε περισσότερο εσένα
Το agoda dεν το έχω χρησιμοποιήσει οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Για το booking έλεγα, που στα non-refundable πάντα η χρέωση γινόταν άμεσα, ενώ για refundable, στο ξενοδοχείο.Στο agoda, το DHR και μερικά ακόμη προπληρώνεις πάντοτε. Αν η κράτηση είναι refundable, και το ζητήσεις, θα πάρεις refund αν και όποτε (και ενδεχομένως να μην είναι σε μετρητά αλλά σε credit για επόμενη κράτηση).
Έχω χρησιμοποιήσει booking.com, fastbooking.com, otel.com και olotels.com χωρίς κανένα πρόβλημα.Θέλω να πραγματοποιήσω μια εκδρομή στο εξωτερικό αλλά οχι μέσω ταξιδιωτικών γραφείων καθώς οι τιμέσ είναι στα ύψη.Κοίταξα το booking και το agonda αλλά δεν γνωρίζω αν είναι έγκυρα ή ψεύτικα όπως το prolave to.