exs
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγνωστο
Κι εγώ, λόγω τιμών είχα καταλήξει στο yeego για Βαλτική, αλλά λίγο πριν κλείσω είδα στο tripadvisor για πολλά προβλήματα που είχαν χρήστες του και έφυγα τρέχοντας...
παντα εχω τον φοβο πηγαινοντας στα ξενοδοχεια του εξωτερικου ,να μου πουν ''δεν υπαρχει κρατηση''....Κι εγώ, λόγω τιμών είχα καταλήξει στο yeego για Βαλτική, αλλά λίγο πριν κλείσω είδα στο tripadvisor για πολλά προβλήματα που είχαν χρήστες του και έφυγα τρέχοντας...
παντα εχω τον φοβο πηγαινοντας στα ξενοδοχεια του εξωτερικου ,να μου πουν ''δεν υπαρχει κρατηση''....
ευτυχως δεν εχει συμβει τιποτα κακο με booking και venere....χτυπαω ξυλο.
ναναι καλα αυτος που εφτιαξε το συγκεκριμενο site.Πάντα ψάχνω και στο tripadvisor το ξενοδοχείο που με ενδιαφέρει. Κοιτάζω τα σχόλια των πελατών, καθώς και τις φωτογραφίες που έχουν τρανήξει. Πολλές φορές είναι πολύ πιο εύγλωτες από τις illustration του επισήμου site του ξενοδοχείου.
Μπά.... την έχω πατήσει μεγαλειωδώς έτσι. Εϊναι κάποια μέτρια - ελαφρώς καλά ξενοδοχεία, που δεν ξέρω τι στο καλό κάνουν και βγαίνουν (χωρίς ουσιαστικό λόγο) κορυφαία στο tripadvisor....Ξεκίνα αντίστροφα: Διάλεξε αυτά που έχουν καλές κριτικές στο tripadvisor και μετά ψάξε να τα βρεις μέσα από το booking. com ή όποια άλλη σελίδα χρησιμοποιείς.
Χμ... Στη Νέα Υόρκη την πάτησα. Δεν τα λές και λίγα....Προς TAVER
Ενδιαφέρον αυτό που λες. Μήπως είναι όμως το γνωστό ρητό το "μεταξύ των τυφλών ο μονόφθαλμος βασιλεύει", δηλαδή μήπως είναι πολύ λίγα τα υπο κρίση καταλύματα οπότε είναι λίγο πολύ συμπτωματικό το πιο είναι πρώτο ή δεύτερο;
Το συνερίζομαι αυτό που προτείνεις και το εφαρμόζω, αλλά σκέψου τον διαφορετικό από σένα χαρακτήρα, να θεωρεί χαριτωμένο κατοικίδιο το τρωκτικό του δωματίου ή τις αράχνες και τη μούχλα ντεκόρ του ξενοδοχείου.Διάλεξε αυτά που έχουν καλές κριτικές στο tripadvisor