• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

exs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Κι εγώ, λόγω τιμών είχα καταλήξει στο yeego για Βαλτική, αλλά λίγο πριν κλείσω είδα στο tripadvisor για πολλά προβλήματα που είχαν χρήστες του και έφυγα τρέχοντας...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Κι εγώ, λόγω τιμών είχα καταλήξει στο yeego για Βαλτική, αλλά λίγο πριν κλείσω είδα στο tripadvisor για πολλά προβλήματα που είχαν χρήστες του και έφυγα τρέχοντας...
παντα εχω τον φοβο πηγαινοντας στα ξενοδοχεια του εξωτερικου ,να μου πουν ''δεν υπαρχει κρατηση''....
ευτυχως δεν εχει συμβει τιποτα κακο με booking και venere....χτυπαω ξυλο.
για βαρκελωνη που θα παω καλοκαιρι και τα 2 hotel(γιατι θα παω βαρκελωνη- ιμπιζα και θα ξαναγυρισω βαρκελωνη) με booking.com

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
παντα εχω τον φοβο πηγαινοντας στα ξενοδοχεια του εξωτερικου ,να μου πουν ''δεν υπαρχει κρατηση''....
ευτυχως δεν εχει συμβει τιποτα κακο με booking και venere....χτυπαω ξυλο.

παρομοίως παρόμοιο φοβο ειχα και εγω, οταν εκλεισα 3 φορές μεσω booking.com διακυκτέρευση στο εξωτερικό!
με εκτυπωμένα τα σχετικα εμαιλς και τους κωδικούς κράτησης ανα χειρας γινοταν η επιδειξη στην ρεσεψιόν. Μετά απο μια ματιά στον υπολογιστή, ακουγόταν το καλως ηρθατε και το κλειδί-μαγνητική κάρτα στο χέρι:clap:

ευτυχως δεν σημειώθηκε η παραμικρή ...ανωμαλία!:haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πάντα ψάχνω και στο tripadvisor το ξενοδοχείο που με ενδιαφέρει. Κοιτάζω τα σχόλια των πελατών, καθώς και τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει. Πολλές φορές είναι πολύ πιο εύγλωτες από τις illustration του επισήμου site του ξενοδοχείου.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Πάντα ψάχνω και στο tripadvisor το ξενοδοχείο που με ενδιαφέρει. Κοιτάζω τα σχόλια των πελατών, καθώς και τις φωτογραφίες που έχουν τρανήξει. Πολλές φορές είναι πολύ πιο εύγλωτες από τις illustration του επισήμου site του ξενοδοχείου.
ναναι καλα αυτος που εφτιαξε το συγκεκριμενο site.;)
παντα τα ελεγχω αυτα που κλεινω μεσω advisor.
βεβαια τωρα μεχει βασανισει. προσπαθω να κλεισω ιμπιζα ξενοδοχειο και οποιο βαζω στο advisor xalia...:haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ξεκίνα αντίστροφα: Διάλεξε αυτά που έχουν καλές κριτικές στο tripadvisor και μετά ψάξε να τα βρεις μέσα από το booking. com ή όποια άλλη σελίδα χρησιμοποιείς. Δες όμως και την κατηγορία Bed and Breakfst/Inns και Specialty Lodging από το tripadvisor.Που ξέρεις καμμιά φορά μπορεί να ξετρυπώσεις διαμαντάκια. Μη στενοχωριέσαι για την Ίμπιζα, μου έχουν πει οτι έχει και υπέροχες γωνιές αρκεί να βγεις να τις ψάξεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ξεκίνα αντίστροφα: Διάλεξε αυτά που έχουν καλές κριτικές στο tripadvisor και μετά ψάξε να τα βρεις μέσα από το booking. com ή όποια άλλη σελίδα χρησιμοποιείς.
Μπά.... την έχω πατήσει μεγαλειωδώς έτσι. Εϊναι κάποια μέτρια - ελαφρώς καλά ξενοδοχεία, που δεν ξέρω τι στο καλό κάνουν και βγαίνουν (χωρίς ουσιαστικό λόγο) κορυφαία στο tripadvisor....

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Βασικά...όταν έχεις κάποια ανασφάλεια για το αν έγινε τελικά η κράτηση, μπορείς να στείλεις ένα e-mail και απευθείας στο ξενοδοχείο να το τσεκάρεις. Όσες φορές έκλεισα εγώ μέχρι στιγμής μου στείλανε και το e-mail επικοινωνίας του ξενοδοχείου μαζί με όλα τα άλλα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Προς TAVER

Ενδιαφέρον αυτό που λες. Μήπως είναι όμως το γνωστό ρητό το "μεταξύ των τυφλών ο μονόφθαλμος βασιλεύει", δηλαδή μήπως είναι πολύ λίγα τα υπο κρίση καταλύματα οπότε είναι λίγο πολύ συμπτωματικό το πιο είναι πρώτο ή δεύτερο;

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ειναι πολυ σημαντικο να συμπληρωνουμε ολοι τη ''φορμα-εντυπωσεων'' που στελνουν οι μηχανες μετα απο μια διαμονη.ετσι δινουμε μεγαλυτερη αξιοπιστια σε εκεινο τον αριθμο...βαθμολογησης του hotel

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Προς TAVER

Ενδιαφέρον αυτό που λες. Μήπως είναι όμως το γνωστό ρητό το "μεταξύ των τυφλών ο μονόφθαλμος βασιλεύει", δηλαδή μήπως είναι πολύ λίγα τα υπο κρίση καταλύματα οπότε είναι λίγο πολύ συμπτωματικό το πιο είναι πρώτο ή δεύτερο;
Χμ... Στη Νέα Υόρκη την πάτησα. Δεν τα λές και λίγα....

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Διάλεξε αυτά που έχουν καλές κριτικές στο tripadvisor
Το συνερίζομαι αυτό που προτείνεις και το εφαρμόζω, αλλά σκέψου τον διαφορετικό από σένα χαρακτήρα, να θεωρεί χαριτωμένο κατοικίδιο το τρωκτικό του δωματίου ή τις αράχνες και τη μούχλα ντεκόρ του ξενοδοχείου.
Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθείς πόσο διαφορετικά κρίνουν ένα ξενοδοχείο άτομα με διαφορετική ηλικία ή διαφορετική εθνικότητα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom