Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
αυτό το yeego το είχα προσέξει πέρσι και οι τιμές του σε κάποιες περιπτώσεις ήταν απίστευτα χαμηλές το φοβήθηκα λίγο και έστειλα e-mail σε δύο ξεν/χεία το ένα στο παρίσι και το άλλο στη ρώμη μου απάντησαν ότι δε το γνωρίζουν (!!) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει απλά αυτοι δε συνεργάζονται άμεσα με αυτό και ίσως να κλείνουν μέσω άλλου γραφείου, αυτές τις τιμές δε τις βρήκα σε κανένα άλλο σαιτ οπότε το απέφυγα.Να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας...
Yeego.com - Just Go! Hotels reservations worldwide
Δοκιμάστε το! Πέρυσι κλείσαμε μέσω αυτού το ξενοδοχείο μου στη Βιέννη και φέτος στο Παρίσι. Το περυσινό το δοκιμάσαμε και το δωμάτιο μας άφησε συγκλονισμένους, αφού κλείσαμε δίκλινο στη μισή σχεδόν τιμή από την αναγραφόμενη στη σελίδα του ξενοδοχείου και στους καταλόγους χρέωσης των δωματίων και ενώ φοβόμασταν ότι θα μας πετάξουν στο τρίτο υπόγειο, πήγαμε και μας οδήγησαν σε σουίτα... Με δύο χώρους και σύνολο πέντε κρεβάτια... (Δίκλινο κλείσαμε...).
Το καλό με τη σελίδα είναι ότι έχει πολύ καλές προσφορές! Τώρα για το Παρίσι κλείσαμε στο Mercure Hotel Montparnasse, όπου όμως μέσω του yeego θα έχουμε τις δύο από τις 7 βραδιές δωρεάν!
Φυσικά η τυφλή εμπιστοσύνη βλάπτει... Βρίσκουμε εκεί ένα ξενοδοχείο που μας ταιριάζει και μετά το ψάχνουμε και στο google, για άλλες αναφορές και σχόλια επισκεπτών!
Επίσης τηλεφωνούμε και στο ξενοδοχείο λίγο μετά την κράτηση, για να την επιβεβαιώσουμε...
Πάνω εδώ το περιστατικό της Βιέννης... Μετά την κράτηση τηλεφώνησα στο ξενοδοχείο για επιβεβαίωση και ρωτάω την ευγενικότατη κοπέλα στη ρεσεψιόν, αν ισχύει η κράτηση με το συγκεκριμένο ποσό (βλακωδώς ανέφερα το ποσό, αφού τα χρήματα τα παίρνει ο πράκτορας, αλλά τέλος πάντων, αν δεν πάθεις, δε θα μάθεις...) και μου λέει με τρεμάμενη φωνή "HOW MUCH?????", το επαναλαμβάνω και μου λέει "I WILL BOOK IT THROUGH THERE TOO"!