Grtraveler
Member
Ερωτηση: ψάχνω διαμονή για Μπέλφαστ αλλά οι τιμές είναι αδικαιολόγητα ακριβές για τη περιοχή......οι τιμές έχουν φτάσει στο ταβάνι ή ιδέα μου είναι ?
Ναι το χρησιμοποίησα εγώ πέρυσι το καλοκαίρι που πήγα στη Μάλτα. Μια χαρά δούλεψε.. μου έδωσαν και εκπτωτικό κουπόνι για επόμενη κράτηση και μία χαρά επικοινωνήσαμε κιόλας για διάφορα αιτήματα που είχα σχετικά με την κράτηση. Τι να σου πω τώρα βέβαια παντού τυχαίνουν κ "στραβές"Το destinia το έχει δουλέψει κάποιος ?? βλέπω διαφορές που δυσκολεύομαι να το πιστέψω, ξενοδοχεία που στα ποιο γνωστα σαιτ έχουν 250-300 ευρώ εκεί τα βρίσκω με 100-110-120 και με δωρεάν ακυρωση....
Εμένα πάντως ίδιες τιμές μου βγαζει με άλλες μηχανές αναζήτησης για τη περιοχή που ψάχνω ...Το destinia το έχει δουλέψει κάποιος ?? βλέπω διαφορές που δυσκολεύομαι να το πιστέψω, ξενοδοχεία που στα ποιο γνωστα σαιτ έχουν 250-300 ευρώ εκεί τα βρίσκω με 100-110-120 και με δωρεάν ακυρωση....
εγω κοιταξα για Παρίσι αρχες Αυγουστου βρηκα 5-6 περιπτώσεις που απο αρχικη στα γνωστα σαιτ 200-300 ευρώ εχουν σε αυτο 80-120 ειναι τεραστια η διαφορα, με δωρεαν ακυρωση και πρωινο στην τιμή , έχει και εξαιρετικες τιμες στις αναβαθμισεις δωματιων.Εμένα πάντως ίδιες τιμές μου βγαζει με άλλες μηχανές αναζήτησης για τη περιοχή που ψάχνω ...
Ξέρεις κανένα που να μην είναι genius3; Εγώ όχι... Δεν είναι και πολύ "προσφορές" όλα αυτά, όπως καταλαβαίνεις...Παιδιά, κακά τα ψέματα, τίποτα σαν το booking.com!! Έχω φτάσει και σε genius3 επίπεδο και μου κάνει κάτι 20% προσφοράς
από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το hotels.com σε άπειρες περιπτώσεις είχε καλύτερες τιμές απο το genius 3 (δεν εννοώ ότι πάντα έχει καλύτερες) οπότε το τπτ σαν το booking δεν ισχύει... από άποψη αξιοπιστίας οκΠαιδιά, κακά τα ψέματα, τίποτα σαν το booking.com!! Έχω φτάσει και σε genius3 επίπεδο και μου κάνει κάτι 20% προσφοράς
Εγω δεν ειμαι!με μαθατε!Ξέρεις κανένα που να μην είναι genius3; Εγώ όχι... Δεν είναι και πολύ "προσφορές" όλα αυτά, όπως καταλαβαίνεις...
Μου εδωσε αναβαθμιση και ειμαι Genius 2 ενω εχω 3 χρονια να κλεισω στη booking.αν ταξιδεύεις συχνά με την booking, δίνει επιπλέον προσωπικά δωράκια, εκπτώσεις, επιστροφή, αναβάθμιση δωματίου στοχευμενα.