greg_thess
Member
Προσωπικά για ένα τέτοιο ταξίδι θα έκλεινα απευθείας με την αεροπορική.Αν συμβεί κάτι δεν θα ήθελα με τίποτα να έχω και μεσάζοντα στην επικοινωνία.
Σωστά αλλά χρησιμοποιεί 4 διαφορετικές εταιρείες όπως λέει και μάλλον βρήκε καλύτερες τιμές(συνδυασμό εισιτηρίων που μπορεί να κάνει ένα πρακτορείο) από το να τα έκλεινε ξεχωριστά.Για αυτό και είπα ότι το πρακτορείο θεωρείται σοβαρό με καλή υποστήριξη.Αν θέλει άς μας πεί τιμές και εταιρείες για να έχουμε μια σύγκριση.Προσωπικά για ένα τέτοιο ταξίδι θα έκλεινα απευθείας με την αεροπορική.Αν συμβεί κάτι δεν θα ήθελα με τίποτα να έχω και μεσάζοντα στην επικοινωνία.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Το εισιτήριο μπορεί να είναι ενιαίο αλλά οι εταιρείες διαφορετικές.Πάντως θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή σ'αυτό.Σε τέτοιο ταξίδι καλό είναι να υπάρχει ενιαίο εισιτήριο.στην περίπτωση διαφορετικών εταιρειών και όχι ενιαίου εισιτηρίου.
Το τελευταίο εννοούσα και εγώ.Λόγω διαφοράς τιμής οι πτήσεις πρέπει να είναι σε ξεχωριστά σκέλη.Συνήθως ενώνουν μεμονωμένα εισιτήρια μιάς κατεύθυνσης και βγαίνει η διαφορά τιμής.Τέλος πάντων αν θέλει άς μας πεί εταιρείες και λεπτομέρειες.Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Το εισιτήριο μπορεί να είναι ενιαίο αλλά οι εταιρείες διαφορετικές.Πάντως θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή σ'αυτό.Σε τέτοιο ταξίδι καλό είναι να υπάρχει ενιαίο εισιτήριο.
Για να βρίσκει πάντως τόσο μεγάλη διαφορά υποψιάζομαι ότι πρόκειται για ξεχωριστά σκέλη.