kanivalos
Member
Ετοιμάζομαι να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι, και από ένα σημείο κι έπειτα θα πρέπει να κανονίζω το ταξίδι καθ'οδόν, και ένας υπολογιστής είναι τεράστιο εργαλείο. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου λοιπόν είναι αν θα πρέπει να πάρω κάποιον υπολογιστή μαζί μου ή όχι. Από τη μία τεράστιο εργαλείο, από την άλλη περισσότερο βάρος και άγχος. Και μέσα στη δίνη του προβληματισμού αυτού, που με ταλαιπωρεί καιρούς τώρα ολόκληρους (ωιμέ), είπα να ρωτήσω και την άποψή σας. Πώς το ζείτε εσείς το θέμα;
Θα με ενδιέφερε μάλιστα ιδιαίτερα η άποψη που αφορά στα ταξίδια σε αφρική και ασία.
Και για να προσθέσω και ένα ακόμη σκέλος στο post, επειδή δεν έχω κάποιον φορητό, τί θα μου προτείνατε να ψάξω για αγορά; Χρησιμοποιείτε ήδη κάποιον μικρό και φτηνό που να έχει αποδειχθεί σχετικά αξιόπιστος (τουλάχιστον για την τιμή του);
Να'στε όλοι καλά!
Θα με ενδιέφερε μάλιστα ιδιαίτερα η άποψη που αφορά στα ταξίδια σε αφρική και ασία.
Και για να προσθέσω και ένα ακόμη σκέλος στο post, επειδή δεν έχω κάποιον φορητό, τί θα μου προτείνατε να ψάξω για αγορά; Χρησιμοποιείτε ήδη κάποιον μικρό και φτηνό που να έχει αποδειχθεί σχετικά αξιόπιστος (τουλάχιστον για την τιμή του);
Να'στε όλοι καλά!