ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
κλεισε απο το Booking...λιγο πολυ το ιδιο ερχεται....
Οσον αφορά το ξενδοχειο που εμεινες το maywood, τους εχω στειλει εδω και 5 ημερες μεσω του site τους μια φορμα κρατησης απο 26-10-2011 εως 31-10-2011, τους εχω στειλει 2 mail γιατι δεν μου απαντησαν, παρολα ταυτα δεν μου εχουν απαντησει ακομη, πραγμα που το θεωρω απαραδεκτο. Ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο αλλο καλο ξενοδοχειο απο δικη του εμπειρια στην ιδια περιοχη? ο μηνας περναει και πρεπει να κανω κρατηση τωρα (πριν πτωχευσουμε).
κλεισε απο το Booking...λιγο πολυ το ιδιο ερχεται....
Το εχω κανει , οχι μια αλλα δυο φορες και δεν μου απαντησαν ποτε. Τελος παντων φαινοταν να ειναι καλη ευκαρια οχι μονο για τα δικα σου καλα σχολια και τα σχολια ων υπολοιπων Ελληνων στο booking αλλα και γιατι προσφεραν μεταφορα από το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο αν εκλεινες μεσω του site τους.Μου κάνει εντύπωση ,εγω δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το reservation και μάλιστα την προηγούμενη βδομαδα που έμεινα εκεί τους έκανα και ξενάγηση στην σελίδα του travelstories.gr
στείλε τους απλό email οχι μέσω της φορμας τους
Το εχω κανει , οχι μια αλλα δυο φορες και δεν μου απαντησαν ποτε. Τελος παντων φαινοταν να ειναι καλη ευκαρια οχι μονο για τα δικα σου καλα σχολια και τα σχολια ων υπολοιπων Ελληνων στο booking αλλα και γιατι προσφεραν μεταφορα από το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο αν εκλεινες μεσω του site τους.
ΚΙΚΙΧρηστο μια και ξαναπηγες προσφατα πόσο ειναι η ισοτιμια ευρώ - λίρας ;
σε ευχαριστω Χρηστο , μία ερωτηση ακόμα ,να πάρω μαζι μου ευρω και να τα αλλαζω εκει ή να σηκωνω λιρες απο μηχανημα ;ΚΙΚΙ
1 ευρώ για 2,51 λίρες τουρκίας επίσημη ισοτιμία απο ATM
Τον Μαρτη ήταν περίπου 1 - 2,20
σε ευχαριστω Χρηστο , μία ερωτηση ακόμα ,να πάρω μαζι μου ευρω και να τα αλλαζω εκει ή να σηκωνω λιρες απο μηχανημα ;