• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Με τον Θρυλο στην Πολη(final four)

Traveller

Member
Κανείς δε μίλησε για αθλητικό πατριωτισμό....! Απ' ότι βλέπω κάποιοι από σας μιλούν για οπαδικό πατριωτισμό στα όρια της αρρώστειας!!!! Συμφωνώ ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι...κι όχι για πόλεμο! Τι σου δίνει λοιπόν το δικαίωμα να βρίζεις, να χτυπιέσαι, να προπηλακίζεις μικρά παιδιά σε έναν αγώνα που ούτε καν παίζει η ομάδα σου!!! Αν στα γήπεδα πρέπει να πηγαίνουν μόνο 'αρρωστοι και φανατικοί οπαδοί' τότε να μην πουλάνε εισιτήρια σε οικογένειες και φιλάθλους. Μπορείτε να ξεδίνετε βρίζοντας, χειρονομώντας και δέρνοντας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Να παίρνετε και τα παιδιά σας μαζί για να γίνουν άξιοι συνεχιστές αυτής της νοοτροπίας....
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... αν από αυτά που έγραψα πιο πάνω εσύ κατάλαβες ότι γουστάρω να προπηλακίζω μικρά παιδιά, να βρίζω και να χτυπάω τον κόσμο μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά για να μην πω τίποτε βαρύτερο... συμβουλή... τι διάολο τα θες τα γήπεδα? κάτσε σπίτι σου και άσε κανέναν άλλο να πηγαίνει, γιατί τσάμπα πάνε τα εισιτήρια...

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Αναφέρθηκα σ' αυτό που βίωσα εγώ και οι υπόλοιποι 8 που είμασταν στην κερκίδα του Ολυμπιακού (άλλοι ΑΕΚ, άλλοι Ολυμπιακοί, άλλοι Παναθηναϊκοί). Υβριστικά συνθήματα ακούγονταν εκατέρωθεν, αλλά δεν έχω ιδία άποψη για το πώς θα φέρονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εάν καθόμασταν στη δική τους κερκίδα. Δεν ξέρω, ίσως να μας έβριζαν κι εκείνοι γιατί τα 10χρονα χειροκροτούσαν όταν έβαζε καλάθι η ελληνική ομάδα (σημ. τα ίδια δεκάχρονα πανηγύρισαν για τις νίκες του Ολυμπιακού). Απλά παραθέτω αυτά που είδα κι όχι αυτά που θα μπορούσα να υποθέσω. Οσο για τα επεισόδια εκτός γηπέδου, τα επικαλέστηκα γιατί έτυχε να βρεθώ εκεί και τα είδα. Δεν έχω λοιπόν καμιά διάθεση να κριτικάρω μονόπλευρα...

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... αν από αυτά που έγραψα πιο πάνω εσύ κατάλαβες ότι γουστάρω να προπηλακίζω μικρά παιδιά, να βρίζω και να χτυπάω τον κόσμο μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά για να μην πω τίποτε βαρύτερο... συμβουλή... τι διάολο τα θες τα γήπεδα? κάτσε σπίτι σου και άσε κανέναν άλλο να πηγαίνει, γιατί τσάμπα πάνε τα εισιτήρια...
Πολύ προσωπικά δεν το πήρες το θέμα; Και πολύ δημοκρατικά θα έλεγα...θα ζητάμε την άδειά σου λοιπόν από δω και πέρα για να πάμε στο γήπεδο....

Traveller

Member
Μια ιδέα έριξα καλέ... για να μην σε βρίζουν και σε προπηλακίζουν οι αληταράδες που πάνε στα γήπεδα...

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Ευχαριστώ πολύ! Θα προτιμούσα βέβαια να αποτρέπεις τους αληταράδες να πάνε στο γήπεδο, κυρίως για να μην ξενερώνουν με κάτι ΄κυράτσες' σαν κι εμένα, αλλά τι να κάνουμε....ο καθένας με τις απόψεις του.

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Εγω παντως οταν παιζει ο Ακατανομαστος ακομα και με Τουρκικη ομαδα ειμαι με την Τουρκικη.

sezar7

Member
Εγώ ήμουν στο φάιναλ φορ και πραγματικά απόλαυσα τον τελικό. Να σημειώσω ότι δεν είμαι Ολυμπιακός (είμαι ΑΕΚ!!!), αλλά τον χειροκρότησα γιατί το άξιζε. Δε θα πω όμως το ίδιο για την κερκίδα του Ολυμπιακού....Οι οπαδοί (δεν λέω φίλαλθοι) ήταν απαράδεκτοι, ειδικά στον πρώτο αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΤΣΚΑ. Ηταν απίστευτο να τους βλέπεις να υποστηρίζουν με πάθος (περισσότερο απ' ότι την ομάδα τους στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα) τη ρώσικη ομάδα!!! Ασε το βρίσιμο που φάγαμε (όσοι καθόμασταν στις κερκίδες του Ολυμπιακού) γιατί δεν 'υπακούγαμε' στα παραγγέλματα του Τσουκαλά και των υπόλοιπων ανεγκέφαλων οργανωτών της εξέδρας και δεν υποστηρίζαμε τους Ρώσους!!! Οσο για τον τελικό, αναγκαστήκαμε να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε σε άλλες κερκίδες. Ευτυχώς....σταθήκαμε τυχεροί γιατί μας βάλανε πρώτη σειρά στις VIP θέσεις!!! και έτσι μπορέσαμε να απολαύσουμε τον τελικό.
Βέβαια πρέπει να πω ότι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πήγαν πίσω...δάρθηκαν με Ολυμπιακούς έξω από την Αγια Σοφιά και επειδή μάλλον δεν τους έφτασε, δάρθηκαν με οπαδούς της Γαλατά Σαράι στην πλατεία Ταξίμ!!!
μηπως δεν πηγες γηπεδο-πιωσ τσουκαλας-μναλλον ειασει οπαδος και τα λες αφτα

sezar7

Member
Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου... ποιόν ήθελες δηλαδή να υποστηρίζουν οι Ολυμπιακοί στον ημιτελικό, τον Παναθηναϊκό? Πλάκα κάνεις? Από που κι ως που πρέπει να υποστηρίξω τον Παναθηναϊκό δεν το καταλαβαίνω... και για να είμαι δίκαιος καλά έκαναν και οι Παναθηναϊκοί στον τελικό που υποστήριζαν τους Ρώσους...

Δίκιο έχεις για το άλλο που είπες πως οι ¨αρχηγοί¨της εξέδρας ήθελαν με το ζόρι να βάζουν τον κόσμο να φωνάζει για τους Ρώσους... αυτό όντως είναι βλακώδες...
κανενα ζορι-σε οτι θελης να ορκιστώ

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν σε συγχωρεί καθόλου η χάρη μου... αυτή την λογική είναι Ελληνική ομάδα και πρέπει να την υποστηρίζω δεν την ασπάζομαι καθόλου και δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο... Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Έλληνας π.χ οπαδός του Ολυμπιακού να μην θέλει με κανένα τρόπο να κερδίσει ο ιστορικός του αντίπαλος και να υποστηρίζει την ξένη ομάδα... επαναλαμβάνω αυτό και φυσιολογικό είναι και συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ... θεωρώ υποκριτικό και σαχλό στο όνομα της κοινής πατρίδας να υποστηρίζω μια ομάδα που με κανέναν τρόπο δεν γουστάρω και που θέλω να χάνει παντού και από οποιονδήποτε... αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το να πλακώνομαι στο ξύλο και να βρίζω χυδαία τον αντίπαλο... εννοείτε ότι αυτό είναι καταδικαστέο και ηλίθιο, αλλά μην πας να μας τρελάνεις όμως που έπρεπε να υποστηρίζουμε τους Βάζελους στον ημιτελικό και αυτοί εμάς στον τελικό επειδή είμαστε Έλληνες...
δηλαδη εμενα που πανηγυρισα την νικη του Ολυμπιακου την Κυριακη,με λες μακακα;;; Απο που και ως που το θεωρεις απολυτα φυσιολογικο;;;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ ήμουν στο φάιναλ φορ και πραγματικά απόλαυσα τον τελικό. Να σημειώσω ότι δεν είμαι Ολυμπιακός (είμαι ΑΕΚ!!!), αλλά τον χειροκρότησα γιατί το άξιζε.
Εγω απο αυτο και απο τα ποστ που ακολουθησαν καταλαβα πως οι φιλοι της ΑΕΚ ειναι οι καλυτεροι...

Ευχαριστώ πολύ! Θα προτιμούσα βέβαια να αποτρέπεις τους αληταράδες να πάνε στο γήπεδο, κυρίως για να μην ξενερώνουν με κάτι ΄κυράτσες' σαν κι εμένα,
Δεν γινεται να το κανει αυτο. Αυτος ειναι που τους οργανωνει και τους προτρεπει να πανε στο γηπεδο και να τα κανουν ολα μπουρδελο.

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
μηπως δεν πηγες γηπεδο-πιωσ τσουκαλας-μναλλον ειασει οπαδος και τα λες αφτα
Εχεις δίκιο...μπορεί και να τα φαντάστηκα όλα αυτά. Και για να τελειώνει η δική μου συμμετοχή σ' αυτό το θέμα, και στο γήπεδο πήγα και ο Τσουκαλάς ήταν εκεί και οπαδός δεν είμαι. Μάλλον αυτό ενοχλεί......

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα