• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Με τον Θρυλο στην Πολη(final four)

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Εγώ ήμουν στο φάιναλ φορ και πραγματικά απόλαυσα τον τελικό. Να σημειώσω ότι δεν είμαι Ολυμπιακός (είμαι ΑΕΚ!!!), αλλά τον χειροκρότησα γιατί το άξιζε. Δε θα πω όμως το ίδιο για την κερκίδα του Ολυμπιακού....Οι οπαδοί (δεν λέω φίλαλθοι) ήταν απαράδεκτοι, ειδικά στον πρώτο αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΤΣΚΑ. Ηταν απίστευτο να τους βλέπεις να υποστηρίζουν με πάθος (περισσότερο απ' ότι την ομάδα τους στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα) τη ρώσικη ομάδα!!! Ασε το βρίσιμο που φάγαμε (όσοι καθόμασταν στις κερκίδες του Ολυμπιακού) γιατί δεν 'υπακούγαμε' στα παραγγέλματα του Τσουκαλά και των υπόλοιπων ανεγκέφαλων οργανωτών της εξέδρας και δεν υποστηρίζαμε τους Ρώσους!!! Οσο για τον τελικό, αναγκαστήκαμε να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε σε άλλες κερκίδες. Ευτυχώς....σταθήκαμε τυχεροί γιατί μας βάλανε πρώτη σειρά στις VIP θέσεις!!! και έτσι μπορέσαμε να απολαύσουμε τον τελικό.
Βέβαια πρέπει να πω ότι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πήγαν πίσω...δάρθηκαν με Ολυμπιακούς έξω από την Αγια Σοφιά και επειδή μάλλον δεν τους έφτασε, δάρθηκαν με οπαδούς της Γαλατά Σαράι στην πλατεία Ταξίμ!!!

Traveller

Member
Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου... ποιόν ήθελες δηλαδή να υποστηρίζουν οι Ολυμπιακοί στον ημιτελικό, τον Παναθηναϊκό? Πλάκα κάνεις? Από που κι ως που πρέπει να υποστηρίξω τον Παναθηναϊκό δεν το καταλαβαίνω... και για να είμαι δίκαιος καλά έκαναν και οι Παναθηναϊκοί στον τελικό που υποστήριζαν τους Ρώσους...

Δίκιο έχεις για το άλλο που είπες πως οι ¨αρχηγοί¨της εξέδρας ήθελαν με το ζόρι να βάζουν τον κόσμο να φωνάζει για τους Ρώσους... αυτό όντως είναι βλακώδες...

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά εγώ είμαι φίλαλθος και όχι φανατική οπαδός. Αν έπαιζε η ομάδα τους, το καταλαβαίνω να φωνάξουν όσο θέλουν. Αλλά να παίζει ελληνική ομάδα, να υπάρχουν έλληνες φίλαλθοι και να τους βρίζεις με τον πιο χυδαίο τρόπο, αυτό δεν το δέχομαι. Θα μου πεις τι ήθελα και πήγα; Εεεεε κάποιοι από μας εξακολουθούν να ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο για να απολαύσουν το αγώνισμα που τους αρέσει. Δυστυχώς όμως, όπως και σε τόσα άλλα πράγματα σ' αυτή τη χώρα, ο παραλογισμός επιβάλλεται της λογικής!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τι σημασία έχει αν μια ομάδα είναι "Ελληνική"? 10 μα...κες είναι, 5 στο γήπεδο κι άλλοι τόσοι στον πάγκο, που αγωνίζονται ως εκπρόσωποι μιας ΚΑΕ (μιας εταιρίας δηλαδή). Τι σημασία έχει αν η εταιρία έχει έδρα στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Μόσχα ή τη Βαρκελώνη? Ή αν οι παίκτες συνενοούνται μεταξύ τους στα Ελληνικά, τα Ρώσικα, τα Ισπανικά ή (το πιθανότερο) στα Αγγλικά?
Χαλαρώστε με τον αθλητικό "πατριωτισμό". Για ένα παιχνίδι μιλάμε...

Traveller

Member
Δεν σε συγχωρεί καθόλου η χάρη μου... αυτή την λογική είναι Ελληνική ομάδα και πρέπει να την υποστηρίζω δεν την ασπάζομαι καθόλου και δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο... Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Έλληνας π.χ οπαδός του Ολυμπιακού να μην θέλει με κανένα τρόπο να κερδίσει ο ιστορικός του αντίπαλος και να υποστηρίζει την ξένη ομάδα... επαναλαμβάνω αυτό και φυσιολογικό είναι και συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ... θεωρώ υποκριτικό και σαχλό στο όνομα της κοινής πατρίδας να υποστηρίζω μια ομάδα που με κανέναν τρόπο δεν γουστάρω και που θέλω να χάνει παντού και από οποιονδήποτε... αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το να πλακώνομαι στο ξύλο και να βρίζω χυδαία τον αντίπαλο... εννοείτε ότι αυτό είναι καταδικαστέο και ηλίθιο, αλλά μην πας να μας τρελάνεις όμως που έπρεπε να υποστηρίζουμε τους Βάζελους στον ημιτελικό και αυτοί εμάς στον τελικό επειδή είμαστε Έλληνες...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δηλαδή δε χαίρεστε να βλέπετε το συνάνθρωπό σας χαρούμενο; ...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
fenia42 said:
Δηλαδή δε χαίρεστε να βλέπετε το συνάνθρωπό σας χαρούμενο; ...
πως δε χαιρομαστε. ανοιγε η ψυχη σου να βλεπεις τα χαμογελα στα ρωσικα προσωπα στον ημιτελικο...

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Κανείς δε μίλησε για αθλητικό πατριωτισμό....! Απ' ότι βλέπω κάποιοι από σας μιλούν για οπαδικό πατριωτισμό στα όρια της αρρώστειας!!!! Συμφωνώ ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι...κι όχι για πόλεμο! Τι σου δίνει λοιπόν το δικαίωμα να βρίζεις, να χτυπιέσαι, να προπηλακίζεις μικρά παιδιά σε έναν αγώνα που ούτε καν παίζει η ομάδα σου!!! Αν στα γήπεδα πρέπει να πηγαίνουν μόνο 'αρρωστοι και φανατικοί οπαδοί' τότε να μην πουλάνε εισιτήρια σε οικογένειες και φιλάθλους. Μπορείτε να ξεδίνετε βρίζοντας, χειρονομώντας και δέρνοντας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Να παίρνετε και τα παιδιά σας μαζί για να γίνουν άξιοι συνεχιστές αυτής της νοοτροπίας....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Προσωπικά δεν υποστηρίζω τον Παναθηναικο οταν παίζει με ξενες ομάδες (και χάρηκα που εχασε από την ΤΣΣΚΑ), αλλά το να είμαι στο ίδιο γήπεδο και να ζητωκραυγάζω υπερ της ξένης ομάδας το θεωρώ βλακώδες.

Ως προς τη φίλη μου κάνει εντύπωση που δεν άκουγε κατά τη διάρκεια του τελικού τα συνθηματα των βάζελων "ενα μπο@ρδ@λ@ είσαστε΄" και αλλα ωραίο που έλεγαν όσο χάναμε στον τελικό και κριτικάρει την στάση τους μονο εκτός γηπέδου

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom