• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Με τη φωτογραφική στο χερι

Πλάτων

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χωρίς επιστροφή
Ταξίδι-Όνειρο
Ολο τον κόσμο
Ο τιτλος τα λεει ολα.
Θελει κανείς να ακολουθήσει? Όλες οι προτάσεις στο τραπέζι.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Προτασεις για τι πραγμα;

Πλάτων

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χωρίς επιστροφή
Ταξίδι-Όνειρο
Ολο τον κόσμο

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Για ποτε υπολογιζεις, τι ποσο διαθετεις, να ειναι εντος Ευρωπης; Αν βρεθει παρεα εννοεις απο εδω μεσα;

Πλάτων

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χωρίς επιστροφή
Ταξίδι-Όνειρο
Ολο τον κόσμο
Για ποτε υπολογιζεις, τι ποσο διαθετεις, να ειναι εντος Ευρωπης; Αν βρεθει παρεα εννοεις απο εδω μεσα;
Περίπου σε ένα μήνα
Το ποσό εξαρτάται απο τον προρισμο και όχι απαραίτητα Ευρώπη
Όσο για την παρέα το καλύτερο θα ήταν να ερχόταν μαζι μου κάποιος απο τους φίλους μου αλλα οι υποχρεώσεις τους είναι απίστευτες και ετσι απευθύνομαι εδώ

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μαλλον έκανες λάθος εδω δεν είναι site γνωριμιών.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ρε αφεντικο τι εγινε πολυ εξαρση εχει παρει αυτο το φαινομενο.. Μηπως τελικα η συνεργασια με το travelgirls να μην ηταν κ τοσο κακη ιδεα;;; :bleh::bleh:

Πλάτων

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χωρίς επιστροφή
Ταξίδι-Όνειρο
Ολο τον κόσμο
Ρε αφεντικο τι εγινε πολυ εξαρση εχει παρει αυτο το φαινομενο.. Μηπως τελικα η συνεργασια με το travelgirls να μην ηταν κ τοσο κακη ιδεα;;; :bleh::bleh:[/
Δεν είναι κακό φίλε μου αυτο που ζητάω.
Ίσως εδώ να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που να θέλουν να κάνουν ταξίδι και να μην τους ακολουθούν λόγω υποχρεώσεων η οικονομικών προβλημάτων

Bahari

Member
Δεν είναι κακό φίλε μου αυτο που ζητάω.
Ίσως εδώ να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που να θέλουν να κάνουν ταξίδι και να μην τους ακολουθούν λόγω υποχρεώσεων η οικονομικών προβλημάτων
Φυσικά και δεν είναι κακό αυτό που ζητάς και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν βρίσκουν παρέα. Το θεωρείς όμως εύκολο να αποφασίσει κάποιος να ταξιδέψει με έναν άγνωστο; Για ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω τόπικ να σπάσεις και λίγο πλάκα:haha:

http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%F4%E5%F2-%EC%E1%F2.html

Πάντων, αν θέλεις ντε και καλά να πας κάπου, οργάνωσέ το και πήγαινε μόνος. Δύσκολα θα το μετανιώσεις. Αντίθετα, θα το μετανιώσεις αν δεν πας:lol:

Πλάτων

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χωρίς επιστροφή
Ταξίδι-Όνειρο
Ολο τον κόσμο
Φυσικά και δεν είναι κακό αυτό που ζητάς και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν βρίσκουν παρέα. Το θεωρείς όμως εύκολο να αποφασίσει κάποιος να ταξιδέψει με έναν άγνωστο; Για ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω τόπικ να σπάσεις και λίγο πλάκα:haha:

http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%F4%E5%F2-%EC%E1%F2.html

Πάντων, αν θέλεις ντε και καλά να πας κάπου, οργάνωσέ το και πήγαινε μόνος. Δύσκολα θα το μετανιώσεις. Αντίθετα, θα το μετανιώσεις αν δεν πας:lol:
Σ ευχαριστώ.
Φαντάζομαι ότι τα προβλήματα που πιθανόν να δημιουργηθούν να μου χαλάσουν και το ταξιδι στο τέλος:(
Θα δοκιμάσω αν μου δοθει η δυνατοτητα να συνταξιδεψω αλλα όταν δω ότι η κατάσταση παει ανάποδα καθένας θα κανει αυτο που του αρέσει χωρίς παρεξήγηση
Υπάρχει όμως και η περίπτωση πάλι να μην είναι τόσο δραματικά τα πράγματα και να περάσουμε καλα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom