Ρουμανία πηγα πρόσφατα-Κ.Δευτερα-και μπορω να πω οτι ηταν μια χαρα! Εκανα αρκετα χιλιομετρα,από Βουκουρεστι ,Καρπαθια. Γεμικα κανενα προβλημα και οι δρομοι μια χαρα. Αν οδηγεις στην Ελλαδα δεν εχεις κανενα προβλημα!
Βουλγαρία ειπα δεν ξαναπαω ποτε!! Οδηγουσαμε στα ορια και σε ταχυτητες ακομα πιο χαμηλα από τους μπροστινους μας με βουλγαρικες πινακιδες και με το που εβλεπαν ξενες πινακιδες σε σταματαγαν!! Και βρισκανε σιγουρα κατι!! Οχι για να σου κοψουν κληση,αλλα για να παρουν το απαραιτητο φιλοδωρημα για να σε αφησουν να φυγεις...
Μας εσπασαν τα νευρα!! Απο τοτε ειπα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!
Γεια και από μένα. Έχω ταξιδέψει πολλές φορές Βουλγαρία με αυτοκίνητο και μου έχουν τύχει αρκετά.Το θέμα είναι πόσο τυχεροί θα είστε. Πολλές φορές πήγα και ήρθα χωρίς πρόβλημα αλλά κάποιες μου ήρθαν μαζεμένα. Με σταμάτησαν για να με γράψουν για κόκκινο ενώ δεν υπάρχει καν φανάρι.. έχει τύχει να βάλω βενζίνη που ήταν σκέτο νερό αν και μου έχει τύχει και στην Θεσσαλονίκη αυτό. Για το θέμα των μπάτσων ένα είναι το σίγουρο: Κάθε φορά που θα σας σταματάνε να έχετε μέσα στο δίπλωμα και ένα 10ευρω. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μην σας γράψουν. Για νύχτα δεν μιλάμε.. ποτέ ταξίδι νύχτα.Αν και τίθεται θέμα για το πού θα αφήνετε το αμάξι.. Ελπίζω να έχουν παρκινγκ τα ξενοδοχεία και ΠΑΝΤΑ να δίνεται εξτρα λεφτά στους παρκαδόρους-φύλακες. Το μόνο που έχει αλλάξει απο την προηγούμενη δεκαετία είναι οτι δεν σε ξεβρακώνουν μέρα στις περιοχές πάνω απο την Σόφια αν και γίνοντε πολλές προσπάθειες για μείωση την μαφίας. Δυστυχώς αυτά που λέω υποβαθμίζουν λίγο την βουλγαρία στο θέμα αυτό. Πάντως, για να την ανεβάσω λίγο, στην Σόφια πεζός νιώθω πολύ πιο ασφαλής την νύχτα απ'ότι στην Αθήνα γιατί υπαρχει αρκετή αστυνόμευση η οποία ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα, σαν πεζό.Οπότε σε γενικότερα πλαίσια Βουλγαρία καλύτερα με συγκοινωνία παρά με αμάξι.
Ρουμανία δεν έχω πάει αν και απ'οτι ξέρω είναι λίγο χειρότερα και στους δρόμους και στους ανθρώπους.
Κι εγω ετσι νομιζα...αλλα τελικα Ρουμανια ειναι πολυ καλυτερα!!!
Οι Βουλγαροι εχουν "παραξυπνησει" και μας γδερνουν κανονικοτατα!!!
Η μαλλον τους ξυπνησαμε!! Παιδια,καλυτερα Ελλαδα!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Η αλήθεια είναι πως απο Ιταλια έχουμε περάσει πάρα πολλές φορές και λέγαμε να αλλάξουμε λίγο την διαδρομή.
Αρχίζω όμως να το ξανασκέφτομαι