• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Μετρό Αθήνας: με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Απλά δε γίνεται ο άλλος να μη πληρώνει εισιτήριο και να αγανακτεί-απαιτεί καλύτερες υπηρεσίες στα μμμ.
Απο που προκύπτει ότι αυτός που ζητάει να του παρέχονται σωστά οι υπηρεσίες είναι τζαμπατζης;

georgi d

Member
Πάντα. Αργεί ακόμα ο θάνατος των μετρητών Γιώργο...
Εγώ είμαι υπέρ των μετρητών. Ένα καιρό πλήρωνα με κάρτα όμως μετά άλλαξα γνώμη.
Τράπεζα σαν τράπεζα τώρα δεν υπάρχει. Ένα δύο υπάλληλοι δουλεύουν. Παλιά μας δίνανε και κάπου το 18%, όμως τώρα τίποτα. Ειδικά στην Αθήνα τα μμμ μια χαρά δουλεύουν και οι κάρτα που έχουν βγάλει μια χαρά λειτουργεί. Προσωρινές αλλαγές θα κάνουν και μετά πάλι κάτι καινούργιο θα βρούνε για να πουλήσουν.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Κάθισα η εμμονική και ρώτησα μια υπεύθυνη σταθμού για το πώς θα γίνεται από τους ελεγκτές ο έλεγχος ακύρωσης εισιτηρίου μέσω απευθείας χρήσης της πιστωτικής.

Μου είπε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση σχετικά και μου διευκρίνισε ότι αυτή η διευκόλυνση δεν αφορά άτομα με μειωμένα εισιτήρια, άτομα που θέλουν να πληρώσουν παραπάνω από μια διαδρομές (αυτό που έχουμε συζητήσει ήδη δηλ) κι είναι ουσιαστικά ένας εύκολος τρόπος να χτυπήσει κανείς μια μονή διαδρομή αν βιάζεται.

Ανέφερε (με κάθε επιφύλαξη , βάσει της λογικής της) ότι θα μπορεί να αποδειχθεί μέσω των app μας κλπ. Της ανέφερα ότι κάποιες φορές οι κινήσεις του ΟΑΣΑ αργούν να εμφανιστούν και σαστισε.

Σε κάθε περίπτωση ήταν ευγενέστατη, αλλά καταλαβαίνετε το επιπεδο του σχεδιασμού. Εγώ θα περίμενα να υπάρξει μια ενημέρωση για αυτά τα ζητήματα πριν κάνω χρήση αυτης της δυνατότητας στο μετρό, επειδή το τελευταίο που θέλω είναι να μου πουλήσει τσαμπουκα και εξουσία ο χ ψ ελεγκτής (αν και ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια η ποιότητα στους ελεγκτές είναι πολύ ανώτερη από παλιά).

Last edited:

maria91

Member
Κάθισα η εμμονική και ρώτησα μια υπεύθυνη σταθμού για το πώς θα γίνεται από τους ελεγκτές ο έλεγχος ακύρωσης εισιτηρίου μέσω απευθείας χρήσης της πιστωτικής.

Μου είπε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση σχετικά και μου διευκρίνισε ότι αυτή η διευκόλυνση δεν αφορά άτομα με μειωμένα εισιτήρια, άτομα που θέλουν να πληρώσουν παραπάνω από μια διαδρομές (αυτό που έχουμε συζητήσει ήδη δηλ) κι είναι ουσιαστικά ένας εύκολος τρόπος να χτυπήσει κανείς μια μονή διαδρομή αν βιάζεται.

Ανέφερε (με κάθε επιφύλαξη , βάσει της λογικής της) ότι θα μπορεί να αποδειχθεί μέσω των app μας κλπ. Της ανέφερα ότι κάποιες φορές οι κινήσεις του ΟΑΣΑ αργούν να εμφανιστούν και σαστισε.

Σε κάθε περίπτωση ήταν ευγενέστατη, αλλά καταλαβαίνετε το επιπεδο του σχεδιασμού. Εγώ θα περίμενα να υπάρξει μια ενημέρωση για αυτά τα ζητήματα πριν κάνω χρήση αυτης της δυνατότητας στο μετρό, επειδή το τελευταίο που θέλω είναι να μου πουλήσει τσαμπουκα και εξουσία ο χ ψ ελεγκτής (αν και ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια η ποιότητα στους είναι πολύ ανώτερη από παλιά).
Στο μηχανημα που εχουν οι ελεγκτες που ηδη ελεγχουν εισιτηρια κ καρτες,θα περνας τη τραπεζικη καρτα σου κ θα φαινεται οτι εχεις αγορασει εισιτηριο,οπως γινεται κ στο εξωτερικο...τωρα αν θα τους δωσουν νεα μηχανηματα ή τους κανουν τα παλια αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα...

katerina**

Member
Στο μηχανημα που εχουν οι ελεγκτες που ηδη ελεγχουν εισιτηρια κ καρτες,θα περνας τη τραπεζικη καρτα σου κ θα φαινεται οτι εχεις αγορασει εισιτηριο,οπως γινεται κ στο εξωτερικο...τωρα αν θα τους δωσουν νεα μηχανηματα ή τους κανουν τα παλια αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα...
Έτσι ακριβώς. Ο έλεγχος θα γίνεται με σκανάρισμα της πιστωτικής κάρτας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.797
Μέλη
39.528
Νεότερο μέλος
talosmv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom