Καλησπέρα.Ευχαριστώ!Ισχύει ότι με το τρένο το εισιτήριο είναι περίπου 20 λίρες η κάθε διαδρομη;
Θα είμαστε 4 και η αναχώρηση είναι 6.30 οπότε σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να πάρω ταξί.Εχετε κάποια αποψη;
Υπάρχουν μηχανήματα για αυτόματο έλεγχο διαβατηρίων. Δεν έχει ουρές, τελειώνετε έτσι γρήγορα. Απλά οι υπάλληλοι εάν δεν διαβάσει το διαβατήριο με δύο προσπάθειες σας στέλνουν σε μια άλλη ουρά. Ξαναπροσπάθηστε. Στον άντρα μου το πήρε με την Τετάρτη φορά. Απλά εάν έχετε παιδιά κάτω από 10 νομίζω δεν μπορείτε να περάσετε από τα αυτόματα μηχανήματα.
Εμείς που είχαμε βαλίτσες καμπίνας δεν καθυστερησαμε καθόλου. Το τρένο είναι περίπου 9,50£ εάν δεν ταξιδέψεις σε ώρες αιχμής. Σε ώρες αιχμής είναι 17,50 η μόνη διαδρομή. Την πατήσαμε για λίγα λεπτά όταν πηγαίναμε προς αεροδρόμιο. Δεν προσέξαμε ώρα και μπήκαμε 9:20 πμ. Ώρα αιχμής τελείωνε στις 9:30.
Έχει και το απόγευμα ώρες αιχμής. αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα. Είναι οι ώρες που γυρνάνε από δουλειά. Με λίγο ψάξιμο θα το βρείτε. Το ταξί νομίζω είναι πολύ πιο πολύ ακριβό.
Βέβαια είστε 4 άτομα και αν είναι να χρεωθείτε τα εισητηρία σε ώρα αιχμής , αφού βιάζεστε ,ίσως να είναι και το ταξί καλή επιλογή . Δεν γνωρίζω όμως πόσο ακριβώς είναι.