alexandra
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αυστραλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο γύρος του κόσμου
Σε συνεχεια του μνμ σου μιλησα online με την εταιρεια(στις 2:00μμ!!!) και εν συνεχεια με καλεσανε εκεινοι 3:00 τα ξημερωματα και μιλαγαμε κανα μισαωρο προσπαθοντας ο εκπροσωπος να με βοηθησει γιατι μεσω αυτης της επικοινωνιας εμαθα οτι σχεδον ολες οι χθεσινες πτησεις για Gatwick ακυρωθηκαν η επαναδρομολογηθηκε η προσγειωση τους σε αλλο αεροδρομιο οποτε καταληξαμε να ακυρωσω εγκαιρα την κρατηση και κανω αλλη μολις επιβεβαιωσω εκ νεου την πτηση μας. Εστειλα και σχετικο μειλ και μου απαντησε οτι θα κανει refund ASAP.... Επισης μου εδωσε what's up νουμερο επικοινωνιας προκειμενου να ειδοποιησω και αμεσα να κανονισει το transfer μου... απλα καταγραφω την εμπειρια μου μεχρι στιγμης, η οποια καθε αλλο παρα απογοητευτικη ειναι...το αντιθετο θα ελεγα. Αν και να πω την αληθεια μολις διαβασα τις κριτικες......αγχωθηκα. Ομως προς το παρον ολα καλα....ΜΕ προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν έχει γενικά καλές κριτικές η εταιρεία στο TripAdvisor.....υπάρχει καμία άλλη που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κ ήταν περισσότερο αξιόπιστη ?
Δες εδώ: https://www.tripadvisor.com.gr/Show...768256-Great_Britain_Cars-London_England.html