kokoui
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινικη Αμερικη
Όσες φορές πήγα με national express το λεοφορειο ήταν μισό άδειο. Άμα θες κλείνεις και επιτόπου με £13. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και ο προορισμός σου.
victoria station !!!ειναι απο τις συχνές??σ ευχαριστώ!!!Όσες φορές πήγα με national express το λεοφορειο ήταν μισό άδειο. Άμα θες κλείνεις και επιτόπου με £13. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και ο προορισμός σου.
Απο τη στιγμη που εχεις εισιτηριο με αναγραφωμενη τη συγκεκριμενη ωρα, θα μπεις στο λεωφορειο. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παλεψεις για να μπεις και να προλαβεις.λιγες μερες μετα κι ακομα ψάχνω... φτάνω 15.55 . Αν κλείσω με national express 17.35 πιστευετε οτι θα ειμαι οκ?? επισης οι θέσεις είναι κατοχυρωμένες??γιατι στην terravision επρεπε να παλεψεις για να μπεις και να προλαβεις..
Θα πρέπει να πάρεις μετρό μετά. Υπάρχουν πολλαπλές γραμμές της National Express που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. Είτε παίρνεις το Α8 και κατεβαίνεις Bow Church (1η στάση) και παίρνεις από κει το DLR, είτε πας με το Α9 στο Stratford και παίρνεις από κει τη Jubilee line.Τέλος θα μείνω Canary Wharf που πιστεύεται ότι βολεύει καλύτερα να κατέβω;
Stanford; Αν εννοείς Stansted ναι το κάνει συχνά αυτό, να τα κλείσεις άφοβα. Τώρα γιατί το κάνει δεν το ξέρω αυτό δεν μπορώ να γνωρίζω, σαν μεταπωλητής για άλλες εταιρείες δουλεύει, στο εισιτήριο σου θα γράφει πάντως το λεωφορείο και την εταιρεία που θα εκτελέσει το δρομολόγιο σου.Καλησπέρα. Ψάχνω για εισιτήρια απο Stanford για Paddington μετα επιστροφης. Στο σαιτ της national express τα δινει 38 λιρες περίπου τα 2 ατομα.Μεσο το σαιτ της ezybus 14 λιρες! Μου διαφεύγει κατι; Γιατι τοση μεγαλη διαφορά;
Ναι αυτο εννοώ.Ευχαριστώ για την απάντηση.Stanford; Αν εννοείς Stansted ναι το κάνει συχνά αυτό, να τα κλείσεις άφοβα. Τώρα γιατί το κάνει δεν το ξέρω αυτό δεν μπορώ να γνωρίζω, σαν μεταπωλητής για άλλες εταιρείες δουλεύει, στο εισιτήριο σου θα γράφει πάντως το λεωφορείο και την εταιρεία που θα εκτελέσει το δρομολόγιο σου.
Λεωφορειο της national express (κλεισμένο μέσω της ιστοσελίδας της easybus καθότι συνήθως έχει χαμηλότερες τιμες) προς baker Street και μετά Hammersmith η Circle για westbourne park.καλημερα!ταξιδευω για λονδινο σε δυο μερες!θα ηθελα να μου πειτε απο το stansted airport πως φτανω wesrbourn park?ποια ειναι η καλυτερη αλλα και η πιο οικονομικη διαδρομη?ευχαριστω πολυ
οχι για liverpool street δηλ?Λεωφορειο της national express (κλεισμένο μέσω της ιστοσελίδας της easybus καθότι συνήθως έχει χαμηλότερες τιμες) προς baker Street και μετά Hammersmith η Circle για westbourne park.