• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο Stansted

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Γεια σας και πάλι

Επειτα από διάβασμα για την πρώτη οργάνωση θέλω να μου επιβεβαιώσετε: Θέλω να πάω από αεροδρόμιο stanted στην στάση Canning town. Η επιλογή που έχω θέση έχω πρώτη στην προτιμηση μου ειναι το τρένο. Επομενως μιλάμε για stansted express το site που κοιτάω(σωστα?)

Κλείνω εισιτήριο με βάση την ημερα και παίρνω όποιο τρένο βρω στην πλατφόρμα για το προορισμό που θέλω καθώς δεν κλεινω ώρα συγκριμένη παρα μονο ημερομηνία. (29 /7 2 ενηλικες)

Η κατεύθυνση που κλεινω ειναι :
Advance Offer Standard Class Single£23.98
Stansted to Stratford

Φτάνω στο Stratford και από εκεί παίρνω το μετρό για να με πάει σταση canning town.

Ερώτηση 1) τα έχω καταλάβει σωστά έως τώρα;
Ερώτηση 2) κάποια αλλαγή μου βγάζει να κάνω στο tottenham hale που δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτό. Κατεβαινω από ένα συρμό και παίρνω έναν άλλο;
Ερωτηση 3) Σε όλη αυτή την διαδρομή που μπορώ να βγάλω χάρτινη travelcard για να έχω και το 1+1?

Και τέλος: εαν αποφασίσω να πάρω λεωφορείο (τσεκάρω εδώ https://www.nationalexpress.com) η διαδρομή με το λεωφορείο α9 που καταλήγει strattford ειναι οκ; γιατί το τσέκαρα τώρα και έχει κατι εισιτήρια 7 λιρες 2 άτομα οποτε συμφέρει από θέμα κοστους

Last edited:

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Εφόσον πας Canning Town η επιλογή σου είναι πολύ απλή.
Όπως ήδη γράφεις, λεωφορείο μέχρι Stratford και από κει γραμμή jupile μέχρι Canning Town.
Κλείσε το λεωφορείο ιντερνετικα για να πετύχεις καλύτερη τιμή. Υπολόγισε να κλείσεις δρομολόγιο χοντρικά 2,5 ώρες μετά από την ώρα προσγείωσης και αν πας νωρίτερα, νο προμπλεμ θα σε αφήσουνε να μπεις.
Εκεί που θα σε αφήσει στο Stratford, από εκεί θα το πάρεις και στην επιστροφή.

giorgoStar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Taxidiara μου καλά το πας, μόνο που από Stansted για Stratford κάνεις όντως μετεπιβίβαση στο Tottengham Hale. Αυτό από Stansted είναι προαστιακός και μετά παίρνεις μετρό στο Stratford για Canning Town. Την Travelcard τη χάρτινη τη βγάζεις παντού λέει στο σάιτ τους από άνθρωπο ή από μηχάνημα. Οπότε μπορείς να δοκιμάσεις ήδη στο Stansted ή αν δεν, στο Tottengham Hale.
Η διαδρομή με το λεωφορείο είναι όντως δελεαστική από άποψη κόστους, αν σε βολεύουν κι οι ώρες κάν´ το, μην πέσεις σε ώρες αιχμής μόνο γιατί θα σας φάνε οι δρόμοι. Αλλά γιατί όχι, μπορείς με αυτά που θα εξικονομήσεις να κάνεις κάτι άλλο. Τσέκαρε και την τιμή του πήγαινε έλα στο τρένο (όχι μόνο one way) γιατί έτσι πετυχαίνεις πολλές φορές καλύτερη τιμή μπας και...κι αν δεν national express.

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Λοιπόν, στην παρούσα φάση θα κλεισω επομένως με το λεοφορείο γιατί η διαφορά δεν ειναι αμελητέα (όπως αναφέρετε βάζω κάτι ακόμη και ειναι μια εισοδος σε αξιθέατο!) συν του ότι πάω καρφί στο μετρό και δεν κοιταω για μετεπιβήβαση και τα σχετικά.

Το πρόγραμμα λέει ότι άφιξη έχω 08,30 θα κλεισω για τις 11:00 και βλέπω και αν προλάβω και κανένα άλλο για νωρίτερα!

Τώρα το δεύτερο σκέλος. Πετάω από Stansted στις 06,30 το πρωί προς Βερολίνο στις 5 Αυγούστου! Εκεί το χάνω λίγο με τα βραδυνά ! Να πάρω το δρομολόγιο των 23,00 πάλι με national (που θα έχει και μετρό να πάλι strattford από canning town) και να την βγάλουμε στο αεροδρόμιο? Λιγο ο έλεγχος λίγο να φάμε κάτι... ε θα περάσει η ώρα. Πώς το βλέπετε;

jimp

Member
Γεια σας και πάλι

Επειτα από διάβασμα για την πρώτη οργάνωση θέλω να μου επιβεβαιώσετε: Θέλω να πάω από αεροδρόμιο stanted στην στάση Canning town. Η επιλογή που έχω θέση έχω πρώτη στην προτιμηση μου ειναι το τρένο. Επομενως μιλάμε για stansted express το site που κοιτάω(σωστα?)

Κλείνω εισιτήριο με βάση την ημερα και παίρνω όποιο τρένο βρω στην πλατφόρμα για το προορισμό που θέλω καθώς δεν κλεινω ώρα συγκριμένη παρα μονο ημερομηνία. (29 /7 2 ενηλικες)

Η κατεύθυνση που κλεινω ειναι :
Advance Offer Standard Class Single£23.98
Stansted to Stratford

Φτάνω στο Stratford και από εκεί παίρνω το μετρό για να με πάει σταση canning town.

Ερώτηση 1) τα έχω καταλάβει σωστά έως τώρα;
Ερώτηση 2) κάποια αλλαγή μου βγάζει να κάνω στο tottenham hale που δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτό. Κατεβαινω από ένα συρμό και παίρνω έναν άλλο;
Ερωτηση 3) Σε όλη αυτή την διαδρομή που μπορώ να βγάλω χάρτινη travelcard για να έχω και το 1+1?

Και τέλος: εαν αποφασίσω να πάρω λεωφορείο (τσεκάρω εδώ https://www.nationalexpress.com) η διαδρομή με το λεωφορείο α9 που καταλήγει strattford ειναι οκ; γιατί το τσέκαρα τώρα και έχει κατι εισιτήρια 7 λιρες 2 άτομα οποτε συμφέρει από θέμα κοστους
Μημ πάρεις τρένο, πρέπει να κάνεις αλλαγή.
Τσέκαρε τα δρομολόγια σε λεωφορεία της national express αλλά και στην easybus.
Χάρτινη travelcard θα βγάλεις στο σταθμό του Stratford, από εκεί που θα σας αφήσει το λεωφορείο πηγαίνετε στο σταθμό του underground, λιγο πριν μπείτε μέσα στο δεξί σας χέρι ειναι τα εκδοτήρια του τρένου,από εκεί τη βγάζετε.Δεν θα τη βγάλετε απ'τα εκδοτήρια του μετρό τα οποία είναι με το που μπαίνεις μέσα δεξιά.

Για Stratford επίσης εκτελεί δρομολόγια και η airportbusexpress.co.uk

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Βρήκα με national express 8 ευρώ να πάμε τα 2 άτομα. και 11 να γυρίσουμε. νομίζω πολύ καλα και γλυτώνω και την αλλαγή και το ψάξιμο! όσο για τα υπόλοιπα τα κανω screen shot!

jimp

Member
Τώρα το δεύτερο σκέλος. Πετάω από Stansted στις 06,30 το πρωί προς Βερολίνο στις 5 Αυγούστου! Εκεί το χάνω λίγο με τα βραδυνά ! Να πάρω το δρομολόγιο των 23,00 πάλι με national (που θα έχει και μετρό να πάλι strattford από canning town) και να την βγάλουμε στο αεροδρόμιο? Λιγο ο έλεγχος λίγο να φάμε
Δεν χρειάζεται άγχος, δες τα δρομολόγια των λεωφορείων, Σαββατο προς Κυριακές ορισμένες γραμμές,όπως η δική σου η Jubilee έχουν όλο το βράδυ δρομολόγια.

https://tfl.gov.uk/campaign/tube-improvements/what-we-are-doing/night-tube

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
@taver ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρήσιμο άρθρο!!!! η αλήθεια ειναι ότι ξέραμε ότι θα ήταν λιγο ταλαιπωρία όλο αυτό αλλα τα χρήματα που γλυτώναμε (μια διανυκτέρευση συν η διαφορά κόστους της πρωινής πτήσης από μια απογευματινή το Σάββατο πχ ήταν γύρω στα 150-180€) έχουμε αποφασίσει ότι θα πάμε να αφήσουμε τα πράγματα θα τιμήσουμε το πρωινό του ξενοδοχείου και και βουρ έξω! θα επιστρέψουμε για ένα μεσημεριανό υπνο.

@jimp νομίζω ότι αν φύγουμε με των 23.00 ή των 12,00 καλά ειναι κατά την γνώμη μου :) τι λες;

jimp

Member
@jimp νομίζω ότι αν φύγουμε με των 23.00 ή των 12,00 καλά ειναι κατά την γνώμη μου :) τι λες;
12 με 02.00 το αεροδρόμιο είναι κλειστό http://www.stanstedairport.com/Comm...s-to-london-stansted-is-changing-from-11-june

Οπότε γιατί να μην πάτε αργότερα αφού έχει δρομολόγια και μετά τις δύο. Από θέμα ελέγχου και χρόνου θα είστε μία χαρά. Βέβαια ένα θέμα είναι τι θα κάνετε μέχρι εκείνη την ώρα έξω στο Λονδίνο, αν υποθέσουμε πως απ' το ξενοδοχείο θα φύγετε το μεσημερι.

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
ωραια! ευχαριστώ πάρα πολύ! θα κλεισω τώρα το πήγαινε επομενως και θα δω τι εναλλακτικές έχω για το τι θα κάνω! ντάξει η ταλαιπωρία ειναι δεδομένη το περιμέναμε εξ αρχής. να δούμε την καλύτερη εναλλακτική μένει!

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Σχετικά με τις αποσκευές να ξέρεις ότι το ξενοδοχείο σας, έχει την δυνατότητα φύλαξης, σε χώρο στο ισόγειο και μάλιστα χωρίς χρέωση .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom