wanderwoman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Καλη χρονια και σε σενα!Καλησπερα και καλη χρονια! Θα παω και εγω στην Βιεννη τον Φεβρουαριο και θελω πολυ να παω ενα διημερο στην Πραγα...Έψαξα το student agency και βρηκα εισητηρια με 15 ευρω.Ειναι με πουλμαν? ή με τρενο αυτη η τιμη? Και το μερος που σε αφηνει ειναι κοντα στο κεντρο ? Επισης που θα μου προτεινατε να μεινω ...δεν εχω ιδεα που ειναι το κεντρο κλπ της Πραγας.
ευχαριστω εκ των προτερων!
Να συμφωνησω και γω για τη student agency,εξαιρετικη εταιρεια,μεχρι δωρεαν ροφημα σου προσφερουν και μια χαρα ευκαιρια να δεις ταινιες που σου διεφυγαν.Στο σταθμο που με ΜΜΜ ειναι μια νορμαλ αποσταση απο κεντρο μας αφησε απο οσο θυμαμαι.
Τωρα για τη διαμονη,φιλος μου που σπουδαζε Πραγα μας ειχε προτεινει να μεινουμε στην Πραγα Ι (η Πραγα χωριζεται σε αριθμημενες περιοχες,Πραγα Ι ειναι κεντρο κεντρο). Αλλά εμεις μεναμε λιγακι πιο εξω -Πραγα 3 νομιζω- κι οταν ειχε πολυ κρυο ή τα ειχαμε παιξει απο το περπατημα κινουμασταν με τραμ,ειχε μεχρι αργα. Ειχαμε μεινει σε hostel σε δωματιο με δικο του μπανιο,το οποιο πραγματικα μας ειχε εντυπωσιασει,καλυτερο απο ξενοδοχειο μας φανηκε-ενταξει οχι 5αστερο,αλλα εξαιρετικο γενικα,αν ενδιαφερει και τετοια λυση μπορω να βρω ονομα.