pandelakos77
Member
Χαιρετω ολο το forum.εχω διαβασει απειρες περιγραφες κα ιιστοριες απο παρα πολλους απο εσας.τις βρισκω ολες ακρως ενδιαφερων ζηλευω παρα πολλους εδω μεσα που καταφεραν και κανανε ολα αυτα τα ταξιδια σε ολο τον κοσμο.επειδη ηρθε μαλλον και η δικη μου στιγμη,θα σας ζητουσα μια συμβουλη ,ιδιως απο αυτους που επισκευτηκαν το συγκεκριμενο μερος.εκατσε προσφατως μια προταση για δουλεια στη μαδαγασκαρη.το αφεντικο εκει ειναι ελληνας.ειναι πολλα χρονια μεταναστης.θα υπαρξει μια συνεργασια απο την δουλεια μου εδω με αυτον,και σαν ξεκινημα ο ανθρωπος ζηταει ενα εμπειρο στον κλαδο που δουλευω ανθρωπο,χωρις υποχρεωσεις στην ελλαδα(γυναικα,παιδια,κ.τ.λ......).η κουβεντα σχετικα με το χρηματικο θα γινει τελη αυγουστου και αν τα βρουμε φυσικα τον σεμπτεβρη θα βρισκομαι ηδη εκει...θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την ζωη και την διαβιωση στην μαδαγασκαρη.οχι απο την αποψη του τουριστα βεβαια,αλλα απο την αποψη της μονιμης ζωης εκει περα.η επιχειρηση θα βρισκεται στην πρωτευουσα την τανα.αν μπορουσε καποιος που επισκευτηκε την μαδαγασκαρη να δωσει μια εικονα,οχι απο τις εξωτικες παραλιες και τα νησακια γυρω γυρω,αλλα συγκεκριμενα απο την πρωτευουσα.σας ευχαριστω πολυ!!!!!