Glosoli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Αυτό για την ανθρώπινη επικοινωνία είναι όπως το λες!!!φιλε m-stam δεν εχω ακομη τηλεφωνο φυσικα στο τσεστερ αλλά αν θες οταν πλησιαζει ο καιρος στειλε ενα μυνημα εδω κ να στο δωσω τοτε...
κ οι υπολοιποι μην ζηλευετε γιατι η Ελλαδα ηδη αρχισε να μου λειπει..οχι το ζοφερο κλιμα στην οικονομια και στην εργασια αλλά η ανθρωπινη σχεση που δεν νομιζω οτι θα την βρω εξω κ μαλιστα τωρα που λογω της κρισης εχουμε ερθει πιο κοντα με τον αγνωστο μεχρι τωρα συνανθρωπο μας....
Έχοντας ζήσει σαν παιδί σε διάφορες χώρες μόνο στην Τουρκία υπήρχε ένα κλίμα στις ανθρώπινες σχέσεις όπως εδώ!
Από Λονδίνο η δική μου εμπειρία ήταν μόνο 3 μήνες σε ένα πρόγραμμα ένα καλοκαίρι...ναι μου άρεσε η πόλη, ναι μου άρεσαν πολύ οι φτηνές συναυλίες...πιστεύω το σύστημα υγείας τους είναι χειρότερο από το δικό μας (μου τα πε και φίλη γιατρός που πήγε εκεί για δουλειά και άντεξε 1.5 χρόνο) αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο Αγγλικός λαός...όχι ότι έβλεπα και πολλούς Άγγλους στο Λονδίνο να πω την αλήθεια...και σίγουρα έμεινα απογοητευμένος από την Αγγλική νεολαία, πιστεύω η παρακμή ή ίδια!!!