tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Εχει καταργηθει το balabusΚαλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν ισχύει τις Κυριακές το balabus? Ένα λεωφορείο που κάνει τη διαδρομή στη δεξιά και αριστερή οχθη του Σηκουάνα? Το διάβασα σε κάποιο θεμα του φόρουμ το οποίο ήταν παλιό
Την Πεμπτη θα βγαλεις Navigo Semaine (22,80€ +το κοστος της καρτας) και Δευτερα Navigo jour για ζωνες 1-2 με 7,50€ (αν πεσεις σε αργια τοτε βγαλε ticket jeunes για 1-3, 4,10€) οπου θα μπορεις να μετακινηθεις σε ολα τα διαμερισματα του Παρισιου και λιγο παραπερα. Την Τριτη εξαρταται απο το ποσες και ποιες μετακινησεις θα κανεις περα απο αυτη του αεροδρομιου ωστε να βγαλεις απλα εισιτηρια ή Navigo jour για 1-2 (7,50€ Beauvais), 1-4 (12,40€ Orly), 1-5 (17,80€ CDG).καλησπέρα θα ήθελα και εγώ βοήθεια με τα εισιτήρια- καρτα που πρέπει να βγάλω
θα πάω από πέπτη μέχρι τρίτη 5 βράδυα.. Μια μέρα θα πάω Ντίσνεϊ και μία άλλη στις Βερσαλλίες που απο τι εχω καταλάβει θελει πιο ακριβό εισιτήριο γι αυτούς τους προορισμούς
Επίσης είμαι κάτω των 26 που σημαίνει ότι τ σαββατοκύριακο θα έχω έκπτωση
Επειδή δεν θα μένω πολυ κεντρικά θ χρειαστώ το μετρο για αρκετές μετακινήσεις
Τι να βγαλω;
Τις ημέρες που δεν θα πάω Βερσαλλίες και Ντίσνεϊ χρειάζεται να βγάλω την ημερήσια καρτα με τα 16,60€; η μπορω να βγαλω με τις απεριοριστες μετακινησεις των 8? θα μπορω να μετακινηθω μ αυτη την κάρτα οπουδήποτε αλλού; (σε όλα τ διαμερίσματα του Παρισιού ασ πουμε)
συγγνωμη που τα λεω τόσο μπερδεμένα αλλά τα χω μπερδέψει πολυ στο μυαλό μου. Δεν έχω ξαναμπεί καν σε μετρο οποτε είμαι εκτός τόπου και χρόνου .
Στη Disneyland θα κανονισεις να μην πας Δευτερα.