Κάπως έτσι το είχαμε κάνει και εμείς αν και φτάναμε Τρίτη στο Μποβέ (οπότε έτσι και αλλιώς από και προς το αεροδρόμιο θα πληρώναμε ξεχωριστά). Πήγαμε όλες τις μακρινές διαδρομές μέχρι την Κυριακή (Disneyland 2 φορές, Βερσαλλίες).Καλησπερα σας,
Προκειται να ταξιδεψω Πεμπτη (αφιξη μεσημερι) - Τριτη (αναχωρηση απογευμα) μεσω του αεροδρομιου CDG. Ημερολογιακα δυστυχως κοβω τη βδομαδα στη μεση.
Το προγραμμα μου περιλαμβανει Disneyland, Βερσαλλιες, Μονπαρτη Λουβρο και Αιφελ.
Ειμαι ανω των 26.
Σκεφτομουν με το που φτασω στο αεροδρομιο να βγαλω απο το γκισε του RER Paris Navigo (Ζωνες 1-5) και με αυτη να κινηθω προς τη πολη οπως και να παω σε ολα τα αξιοθεατα που καλυπτει σε πιο μακρινες αποστασεις μεχρι Κυριακη (Ντισνευ και Βερσαλλιες)
Απο εκει και περα τη Δευτερα και Τριτη να μετακινηθω με καρνε ή μεμονωμενα εισιτηρια οπως μεμονωμενο θα ειναι και το εισιτηριο επιστροφης προς το αεροδρομιο για την αναχωρηση.
Θα ηθελα να ρωτησω καποιον που ειναι εμπειρος αν ο τροπος σκεψης μου ειναι σωστος ή αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο. Με κριτηριο τα παραπανω Ντισνευ θα πρεπει να παω την επομενη μερα της αφιξης (Παρασκευη) καθως Σαββατο και κυριακη λογικα θα γινεται χαμος.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.