• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Μετακινήσεις στο Λονδίνο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Την βγαζω επι τοπου? Η πρεπει να κανω την διαδικασία ηλεκτρονικά?
Νομίζω μόνο online ή μέσω post office.
Πέρυσι είχα βγάλει από σταθμό τη photocard για τα τρένα από το Cardiff αλλά για oyster νομίζω θέλει αυτή τη zip. Υπάρχει όμως περίπτωση να ταξιδέψει μόνη της η κόρη σου; Δεν θα είναι πάντα μαζί σου; Αν συνοδεύεται από σένα δεν χρειάζεται photocard.Πάντα βέβαια με την προϋπόθεση πως δεν θα πέσεις στον εξαιρετικά στραβο ελεγκτή.
Αλλά ΔΕΝ θα το δεχτείς

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Νομίζω μόνο online ή μέσω post office.
Πέρυσι είχα βγάλει από σταθμό τη photocard για τα τρένα από το Cardiff αλλά για oyster νομίζω θέλει αυτή τη zip. Υπάρχει όμως περίπτωση να ταξιδέψει μόνη της η κόρη σου; Δεν θα είναι πάντα μαζί σου; Αν συνοδεύεται από σένα δεν χρειάζεται photocard (πάντα βέβαια με την προϋπόθεση πως δεν θα πέσεις στον εξαιρετικά στραβο ελεγκτή)
Ναι μαζι θα ειμαστε κ για ενα μονο σκ, οποτε σκεφτομαι μηπως δεν αξιζει να κανω κατι.
Εν τω μεταξυ αυτο το ...φαινεται μεγαλυτερο...πολυ υποκειμενικο, δεν καταλαβαινω γιατι να μημ αρκει το διαβατηριο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι μαζι θα ειμαστε κ για ενα μονο σκ, οποτε σκεφτομαι μηπως δεν αξιζει να κανω κατι.
Εν τω μεταξυ αυτο το ...φαινεται μεγαλυτερο...πολυ υποκειμενικο, δεν καταλαβαινω γιατι να μημ αρκει το διαβατηριο
Αν είστε μαζί αρκεί. Η κάρτα είναι αν μετακινείται μόνο του.

alexandra

Member
Επόμενο Ταξίδι
αυστραλία
Ταξίδι-Όνειρο
ο γύρος του κόσμου
Καλημερα. Εαν ισχυουν γιατι να μην τις φορτισεις? Το κοστος της μερας για ζωνες 1 και 2 ειναι μαξ περιπου 10,5 ευρω.Οσες μετακινησεις και να κανεις δεν θα σε χρεωσουν πανω απο αυτο το ποσο. Απο Χιθρου για Λονδινο το μετρο ειναι για μενα η καλυτερη λυση. Περιπου 1 ωρα- κατι λιγοτερο- και εισαι στο κεντρο του Λονδινου.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

jimp

Member
Καλησπερα.Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι στη σελιδα του thameslink δε μου βγαζει την επιλογη (και συνεπως και τιμη) pay as you go contactless για δρομολογιο απο Gatwick προς Farringdon;;;
Μπορείς να πας εδώ και να τσεκαρεις από Farringdon rail station προς Gatwick, νομίζω γύρω στις 10 λίρες είναι.

Single fare finder

Χρησιμοποιώντας ανέπαφη κάρτα, υπάρχει τρόπος να γίνει χρήση του μειωμένου εισιτηρίου (για παιδιά) ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.717
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom