Ηνωμένο Βασίλειο Μετακινήσεις στο Λονδίνο

Mariagk

Member
Μηνύματα
33
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο - Εδιμβούργο
Ποιο λεωφορείο κάνει διαδρομή από τα βασικά τουριστικά αξιοθέατα του Λονδίνου; Ξέρει κανείς;
 

geopnd

Member
Μηνύματα
279
Likes
126
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
Καλησπέρα!
Εύχομαι να πέρασες τέλεια στο Λονδίνο!
Και τώρα που τα έχεις προσφατα θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα εάν μπορείς;
1) Έγραψες ότι το μάξιμουμ της χρέωσης είναι στα 10,50€ την ημέρα.Αυτό ισχύει εάν πάρεις και μέτρο και λεωφορεία ή μόνο μέτρο;Σε ρωτάω γιατί θα κινηθούμε λογικά με όλα τα μέσα,μέτρο,λεωφορεία και ήθελα να ξέρω εάν η μέγιστη χρεως είναι ενιαία.Ετσι έχω καταλάβει.
2) Πήγες στα κλασικά πλέον αξιοθέατα;Αξίζει το London Eye και το Madame Tussaud’s? Έχω βρει συνδυαστικό εισιτήριο και έλεγα να πάμε και στα δυο.
Και ότι αλλο έχεις να προτεινεις-συμβουλεύσεις ευχαρίστως να το δεχτώ.
Εμείς θα πάμε τελη Νοεμβρίου Τρίτη με Σάββατο.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ειναι για τις ζωνες 1 και 2. Δεν χρειαζεται να πας και σε αλλη ζωνη. Δεν υπαρχει λογικη γιατι ολα τα βασικα αξιοθεατα ειναι κεντρικα και σε αυτες τις ζωνες. Λεωφορειο δεν μπηκα ουτε μια φορα. Μονο μετρο. Ειναι πανευκολο. Γενικα εριξα και τα χιλιομετρα γιατι αξιζει πραγματικα το περπατημα εκει. Πηρα την προσφορα 55 λιρες για το Eye, Madam και Θαλασσιο κοσμο. Προσωπικα εκανα ενα τεραστιο λαθος που πηρα το πακετο των τριων γιατι ειμαι εναντια σε ζωολογικους κηπους, εγκλεισμους ζωων κτλ. Και για ενα χαζο λογο πηγα στον θαλασσιο κοσμο. Το βλεμα των πιγκουινων θα μεινει για παντα στην μνημη μου. Μην παει κανενας σας παρακαλω. To Εye οκ ειναι , σε κανει μια γυρα 30 λεπτων, τραβας τις φωτο απο ψηλα και τελος. Το Μανταμ Τισο παντως ειναι οτι πιο τελειο εχω δει στην ζωη μου. Και 100 φορες να μπορουσα να παω θα πηγαινα. Βρετανικο μουσειο με ολα τα κλεμμενα απο ολο τον κοσμο , ειναι δωρεαν αλλα παρολα αυτα πρεπει να κλεισεις ονλαιν εισητηριο. Στον ουρανοξυστη Lookout επισης ανεβαινεις στον 50ο οροφο δωρεαν. Θελει και εκει ονλαιν κρατηση. Αξιζει να ανεβεις. Για τις μετακινησεις χρησιμοποιησα την χρεωστικη μου της πειραιως. Στο μετρο μπαινεις την χτυπας , βγαινοντας παλι την χτυπας. Απλα και ευκολα .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.587
Μηνύματα
902.678
Μέλη
39.330
Νεότερο μέλος
Calypsw

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom