evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Κατέβασα την εφαρμογή και προσπάθησα να το ενεργοποιήσω στην Ισπανία και δεν τα κατάφερα.
Τους έχω στείλει μήνυμα στο messenger αλλά δεν έχουν απαντήσει.μήπως κάποιος μπορεί να τους ενημερώσει στα ισπανικά ότι το σύστημα τους δεν μπορεί να στείλει sms επιβεβαίωσης σε ελληνικά κινητά.χάνουν πολλούς πελάτες 'Η δική μου αποτυχημένη προσπάθεια ήταν με i-phone.
Ούτε σε μένα έπαιξε ποτε το cabify. Νομίζω όμως έχει Uber η πόλη.Τους έχω στείλει μήνυμα στο messenger αλλά δεν έχουν απαντήσει.μήπως κάποιος μπορεί να τους ενημερώσει στα ισπανικά ότι το σύστημα τους δεν μπορεί να στείλει sms επιβεβαίωσης σε ελληνικά κινητά.χάνουν πολλούς πελάτες '
Εδώ να διευκρινίσω είναι για τριάντα ημέρες. Κάποιοι μήνες έχουν τριανταμία ημέρες.διαρκείας ενός μήνα;
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση, δεν έχω λόγια.. Ξεχασα να ρωτήσω επίσης αν η κάρτα με τις 10 διαδρομές ισχύει κ για ν παώ στην πόλη από το αεροδρομιο κ πισω. Αλλιώς σκέφτομαι να πάρω το aerobus.μπορείς είτε από αεροδρόμιο είτε ον λαιν, είτε να κατεβάσεις το app και να έχεις το εισιτήριο
στο κινητό σου.
T-casual Barcelona Metro Bus Tickets | Transports Metropolitans de Barcelona
Για το Tibitabo δες εδώ τι χρειάζεται για να πας.
Transport públic | Tibidabo Amusement Park
Εδώ να προσέξεις να μην αγοράσεις προκαταβολικά εισιτήριο ον λάιν γιατί πολλές φορές
μπαίνουν ιδιώτες που μπορεί να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες πχ έχεις προτεραιότητα.
Το να κόψεις εισιτήριο στον σταθμό θα σου πάρει 1-2 λεπτά.
Ξεχασα να ρωτήσω επίσης αν η κάρτα με τις 10 διαδρομές ισχύει κ για ν παώ στην πόλη από το αεροδρομιο κ πισω.
Αν το ξενοδοχείο σου είναι κοντά στην πλ Ισπανίας , υπάρχει το λεωφορείο Νο46 που κάνει το εισιτήριο των 10 διαδρομών.Not valid for Aeroport T1 and Aeroport T2 metro stations on line L9 Sud.