Πολωνία Μετακινήσεις στην Πολωνία

psilos3

Member
Μηνύματα
6.501
Likes
50.333
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Την έχετε χρησιμοποιήσει στην Πολωνία? Είναι αξιόπιστη? Θα φτάσουμε στον προορισμό μας?😁 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Άφοβα, συμφωνώ κι εγώ με όσα ειπώθηκαν. Την έχω χρησιμοποιήσει πρόσφατα, συγκεκριμένα από τον κεντρικό σταθμό της Κρακοβίας προς το Κατοβίτσε (πιθανόν να ναι το ίδιο δρομολόγιο που συνεχίζει προς Wroclaw) χωρίς κανένα πρόβλημα. Εναλλακτικά μπορείς να τσεκάρεις και τα ομοίως αξιόπιστα και πολύ οικονομικά τρένα, ίσως για την επιστροφή.
 

Arnaki7

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Παιδιά καλησπέρα

πρόκειται να ταξιδέψουμε οικογενειακώς (2 παιδιά δημοτικού) από 24/10 έως 28/10 σε Βαρσοβία - Κρακοβία. Έχοντας διαβάσει όοοολα τα ποστ που αφορούν την Πολωνία περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κλείσω εισιτήρια από το αεροδρόμια Σοπέν για Κρακοβία (2ήμερη διαμονή) και επιστροφή για τις υπόλοιπες 2 μέρες στο κέντρο της Βαρσοβίας. Ποια θα ήταν η καλύτερη λύση ώστε και μεγάλη ταλαιπωρία να γλιτώσουμε αλλά και να μας έρθει πιο οικονομικά. (Το αρχικό σενάριο ήταν ενοικίαση αυτοκινήτου αλλά δεν διαθέτουμε πιστωτική κάρτα οπότε δεν είναι εφικτή αυτή η λύση - εκτός αν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από πιστωτική...) Επίσης ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης μέσα στην Βαρσοβία (εκπτωτικές κάρτες, ολοήμερα ή συνδυαστικά εισιτήρια κλπ)
Σας ευχαριστώ!
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.501
Likes
50.333
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κλείσω εισιτήρια από το αεροδρόμια Σοπέν για Κρακοβία (2ήμερη διαμονή) και επιστροφή για τις υπόλοιπες 2 μέρες στο κέντρο της Βαρσοβίας.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις απευθείας με το Flixbus, από το αεροδρόμιο Chopin προς τον κεντρικό σταθμό της Κρακοβίας. Γλιτώνεις την ταλαιπωρία της μετεπιβίβασης έτσι, αλλά το δρομολόγιο κάνει κανένα τετράωρο να ξέρεις.
Για την επιστροφή μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε πάλι το flixbus, είτε κάποιο από τα φθηνά κι αξιόπιστα Πολωνικά τρένα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, από κεντρικό σε κεντρικό σταθμό.

ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης μέσα στην Βαρσοβία (εκπτωτικές κάρτες, ολοήμερα ή συνδυαστικά εισιτήρια κλπ)
Σίγουρα το τραμ αλλά και τα λεωφορεία (εκτός απ' το περπάτημα) όπου μπορείς να εκδώσεις εισιτήριο από αυτόματο πωλητή στη στάση ή και εντός του μέσου με την κάρτα σου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.576
Μηνύματα
901.994
Μέλη
39.314
Νεότερο μέλος
SACHRYSA12HRY

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom