Anastasia xeft
New Member
Για μένα αξίζει πάντα ένα τρένο εγώ .μονιμως με τρένο το έκανα τα εισιτήρια θεωρώ τα βρήκες ακριβά ...οπότε αφου οι μέρες είναι μετρημένες καλύτερα πάρε αεροπλάνο για να είσαι ξεκουραστος στη βαρσοβια σε ποιο αεροδρόμιο σε πάει?καλησπέρα σας και από έμενα και μιας και σε 10 μέρες ακριβώς θα βρεθώ στην πολώνια για 7 ήμερες και έχω χωρίσει το ταξίδι μου σε 4 μέρες Κρακοβία και 3 Βαρσοβία σκέφτομαι δυο εναλλακτικές για το ταξίδι που θα με πάει από την μια πόλη στην άλλη. Βρίσκω αεροπορικά από Κρακοβία για Βαρσοβία για 20 ευρό και για το τρένο βγαίνουν 29 χωρίς αυτό να συμπεριλαμβανει πιθανή έκπτωση. εγώ οντάς φοιτητής σε ελληνικό ίδρυμα δικαιουμε έκπτωση ; και τελικά αξίζει το ταξίδι με το τρένο η τζάμπα κόπος άρα επιλέγω το αεροπλάνο και ξεμπερδεύω ; Επίσης να προσθέσω πως Κρακοβία μένω ακριβώς απέναντι από τον σταθμό και Κρακοβία ακριβώς απέναντι από το palace of culture and science.
Δεν ξέρω τι ξενοδοχείο επέλεξες πάντως πιο κέντρο δεν υπάρχει καλά εκανες
Επίσης για μένα αν δεν πας βιελιτσκα και Άουσβιτς..Καλύτερα να διαλέξεις πιο πολλές μέρες Βαρσοβία αλλιώς είσαι οκ
Last edited by a moderator: