• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μετακινήσεις από Αυστραλία Τασμανία, προς Ν. Ζηλανδία και το ανάποδο.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν θα ήταν καλύτερα όλα αυτά τα νήματα που ανοίγεις και αφορούν πληροφορίες για Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία να είναι σε ένα νήμα "Πληροφορίες για Νέα Ζηλανδία" πχ ή και Αυστραλία μαζί;

tatooine

Member
Δεν θα ήταν καλύτερα όλα αυτά τα νήματα που ανοίγεις και αφορούν πληροφορίες για Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία να είναι σε ένα νήμα "Πληροφορίες για Νέα Ζηλανδία" πχ ή και Αυστραλία μαζί;
Προσπαθώ να τακτοποιήσω και να ξεχωρίσω όσο γίνετε περισσότερο και καλύτερα τα θέματα για εύκολη αναζήτηση από τη στιγμή που είναι μέσα στην ενότητα Ωκεάνια και στις υποενότητες Αυστραλία Ν. Ζηλανδία.
Να μείνει μια καθαρή ενότητα με χρήσιμες πληροφορίες ανά κατηγοριά όσο φυσικά αυτό είναι εφικτό.
Μελλοντικά ψάχνοντας ίσως ανοίξω και άλλα. Πάντα θεματικά.

Last edited:

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Δεν είναι άσχημη πρωτοβουλία: η στοχευμένη αναζήτηση πληροφοριών στο forum είναι ένα ζήτημα που επανέρχεται στην επιφάνεια περιστασιακά τα τελευταία 15 χρόνια.

Τώρα μου φαίνεται πάει λίγο στο άλλο άκρο, με πολύ μεγάλο κατακερματισμό. Το οποίο με πολλά ειδικά threads δουλεύει στην περίπτωση της Ωκεανίας (2 μεγάλοι προορισμοί που ενδιαφέρουν το 90% των χρηστών και με συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες / προκλήσεις), αλλά πχ στην Ευρώπη δεν ξέρω κατά πόσο θα αποδώσει.

Ίσως θα ήταν δόκιμο και να χωρίζονταν οι ενότητες ανά χώρα (όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια) και ύστερα ανά υποκατηγορίες (πρόσβαση - μετακινήσεις - διαμονή - αξιοθέατα - εισιτήρια - υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν ξέρω τι άλλο). Αλλά και πάλι αυτό αφορά επανασχεδιασμό του forum και όχι απλά άνοιγμα μεμονωμένων threads τα οποία αργά ή γρήγορα σε άλλες περιπτώσεις θα χαθούν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.618
Μέλη
39.358
Νεότερο μέλος
fani_rou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom