αγριο πνευμα
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Bruges
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταυλανδη
για Βελγιο κανεις? πως ειναι εκει η κατασταση?
Καλημέρα, τελικά δεν θια πάω Παρίσι και δεν ακυρώνεται. Στο Eiffel Petiti Louvre: Ημερομηνίες 10-11-12/12, χαμηλή τιμή για 2 άτομα..αν ενδιαφέρεσαι ακόμη..με αμερικάνικο πρωινό..Αν εχει κλεισει κανενας σας κανα καλο ξενοδοχειο και δεν μπορει να το ακυρωσει και δεν θα ερθει Παρισι τελικα ας κανει μια ενημερωση να παω να περασω κανα βραδι με την οικογενεια μου. Δεκτα μονο δωματια με αμερικανικου τυπου πρωινο.
Καλά να περάσετε.Τελικά με έπεισε και πετάμε στις 06/12.... και ο Θεός Βοηθός....
Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!Καλά να περάσετε.
Οχι φιλε, δεν ενδιαφερομαι.Καλημέρα, τελικά δεν θια πάω Παρίσι και δεν ακυρώνεται. Στο Eiffel Petiti Louvre: Ημερομηνίες 10-11-12/12, χαμηλή τιμή για 2 άτομα..αν ενδιαφέρεσαι ακόμη..με αμερικάνικο πρωινό..
Επέστρεψα από το Παρίσι την Παρασκευή, στην αρχή αισθανόμουν όπως και εσύ και ακόμα χειρότερα μπορώ να πω. Φτάνοντας όμως εκεί....πίστεψε με ξέχασα τα πάντα...όλα κυλούσαν φυσιολογικά, τις μόνες φορές που θυμόμουν το τι είχε γίνει ήταν όταν εβλεπα στρατιώτες ή αστυνομία στο κέντρο της πόλης. Φυσικά θα δεις ελέγχους σε αεροδρόμιο, και στα αξιοθέτα αλλά μέχρι εκεί. Σε αυτά που είχαν αναφερθεί παραπάνω πως υπήρχε έλεγχος εξω απο καφετέρειες κλπ δεν ισχύει (ίσως ήταν στην αρχή), τουλάχιστον εγω δεν συνάντησα κάτι τέτοιο και πίστψε με πήγα παντού. Αν είναι να ζουμε με τον φόβο τότε δεν πάμε πουθενά, όλα τα μέρη στόχοι είναι. Πηγαινετε και κοιτάξτε να περάσετε καλά....Αααααα μην κάνετε το λάθος το δικό μου αν αποφασίστετε για Disneyland (κλείστε τα εισιτήρια απο το internet) εγω τα είχα δει στην επίσημη σελίδα της 62€, δεν τα έκλεισα νομίζοντας πως ισχύει η ιδια τιμή και από κοντά....τζίφος όμως γιατί τα πλήρωσα 90€ το άτομο.... Νομίζω πως εδω μέσα δεν πρέπει να έχει αναφερθεί αυτό ή εγω δεν το πρόσεξα. τεσπα.....Κλείσαμε εχθές εισιτήρια 24-31 Δεκεμβρίου για το Παρίσι. Οι τιμές στα ξενοδοχεία και στα αεροπορικά λόγω των ακυρώσεων έπεσαν πάρα πολύ και θα μας βγει στο μισό της τιμής από ότι υπολογίζαμε πριν τον συμβάν της 13 Νοεμβρίου. Το σκεφτήκαμε αρκετά, δεν είμαστε μέσα στη τρελή χαρά όπως ονειρευόμασταν για το ταξίδι αυτό κάποτε, αλλά αν είναι έτσι δεν θα πάμε και ποτέ.
Επέστρεψα από το Παρίσι την Παρασκευή, στην αρχή αισθανόμουν όπως και εσύ και ακόμα χειρότερα μπορώ να πω. Φτάνοντας όμως εκεί....πίστεψε με ξέχασα τα πάντα...όλα κυλούσαν φυσιολογικά, τις μόνες φορές που θυμόμουν το τι είχε γίνει ήταν όταν εβλεπα στρατιώτες ή αστυνομία στο κέντρο της πόλης. Φυσικά θα δεις ελέγχους σε αεροδρόμιο, και στα αξιοθέτα αλλά μέχρι εκεί. Σε αυτά που είχαν αναφερθεί παραπάνω πως υπήρχε έλεγχος εξω απο καφετέρειες κλπ δεν ισχύει (ίσως ήταν στην αρχή), τουλάχιστον εγω δεν συνάντησα κάτι τέτοιο και πίστψε με πήγα παντού. Αν είναι να ζουμε με τον φόβο τότε δεν πάμε πουθενά, όλα τα μέρη στόχοι είναι. Πηγαινετε και κοιτάξτε να περάσετε καλά....Αααααα μην κάνετε το λάθος το δικό μου αν αποφασίστετε για Disneyland (κλείστε τα εισιτήρια απο το internet) εγω τα είχα δει στην επίσημη σελίδα της 62€, δεν τα έκλεισα νομίζοντας πως ισχύει η ιδια τιμή και από κοντά....τζίφος όμως γιατί τα πλήρωσα 90€ το άτομο.... Νομίζω πως εδω μέσα δεν πρέπει να έχει αναφερθεί αυτό ή εγω δεν το πρόσεξα. τεσπα.....