• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μετά απο 2 χρόνια Σκιάθο τώρα που ?

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Τα τελευταία 2 χρόνια με τη κοπέλα μου πήγαμε για μια εβδομάδα στη Σκιάθο και μας άρεσε πολύ γιατι είχε πολλές ωραίες παραλίες σε κοντινή απόσταση (νοίκιασα μηχανάκι) είχε καλή νυχτερινή ζωή αν και είμαστε χαλαροί και προτιμάμε να <τρώμε> όλη τη μέρα στις παραλίες και νωρίς για ύπνο...
Τώρα είμαστε σε αναζήτηση άλλου νησιού με προυπόθεση ωραίες και αρκετές παραλίες και το σημαντικότερο να μπορούμε να κυκλοφορούμε με μηχανάκι γιατι δεν παίρνω το αμάξι...<αλλιώς θα πηγαίναμε Λευκάδα>
Και σχετικά φθηνό δωμάτιο...Για 23 εως 29 Ιουλίου.
Πείτε μου τις δικές σας προτάσεις...
Ωστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε ωστε να κλείσουμε μεχρι τέλους του μήνα το δωμάτιο+ακτοπλοικά να γλιτώσουμε όσο μπορούμε...
1)Μήλο έχω δει αλλά μου φαίνεται μεγάλη και δεν ξέρω αν μπορούμε να κινούμαστε με μηχανάκι (να γυρνάμε 2 παραλίες τη ημέρα,,,,)

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Να σημειώσω οτι όσο ποιο φτηνό γίνετε δωμάτιο ένα κρεβάτι και ένα μπάνιο αν έχει είμαστε κομπλέ...
Τιμές βλέπω 360 για Μήλο για 6 ημέρες και για Κεφαλλονιά 180-200 και σχετικά κοντά σε παραλίες αλλά η άτιμη είναι τεράστια....

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Δε μας λες βέβαια εκτός από Σκιάθο που αλλού έχετε πάει..Εγώ πήγα πρόσφατα Πάρο και μου άρεσε πολύ. Έχεις αρκετές και ωραίες παραλίες να γυρίσεις, δεν είναι πολύ μεγάλο νησί, νομίζω με μηχανή τη γυρίζεις άνετα, επιλογή ανάμεσα σε πολλά δωμάτια για όλα τα βαλάντια (οπότε θα βρεις πιστεύω σχετικά φτηνή λύση αν το ψάξεις λίγο το θέμα) και νυχτερινή ζωή επίσης για όλα τα γούστα.

Βέβαια, εγώ για 7 ημέρες που θες να πας εσύ ίσως και να βαριόμουνα στην Πάρο, αλλά αφού εσάς σας αρέσει κυρίως να γυρνάτε σε παραλίες νομίζω θα είσαι ΟΚ.. Α και οπωσδήποτε να πάτε στην Αντίπαρο απέναντι ημερήσια έχει κι εκεί ωραίες παραλίες και τη γυρνάς με μηχανή!

Υ.Γ. Αν σ΄ενδιαφέρει πάντως, εγώ έμεινα στο "Madaky hotel" στο κέντρο της Νάουσας, νομίζω είναι ότι πρέπει γι΄αυτό που το θες, εγώ έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Πάντως να ξέρεις, την εποχή που πας (τέλη Ιουλίου) θεωρείται high season, λίγο δύσκολο δηλαδή να βρεις φθηνό δωμάτιο όπου και να πας!! Ψάξτο όμως γιατί με την "πείνα" που έχει πέσει..

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Tαξιδιάρα σε ευχαριστώ!
Είμαστε στο τρίτο χρόνο μαζί οπότε δεν έχουμε πάει σε άλλο νησί.
Μηχανή=μηχανάκι ενοικίασης.
Και όταν λέω φτηνά λέω κάπου στα 360 μέγιστο για 6 βράδια.
Κοιτάω και για Πάρο!
Σημ απο τι βλέπω στη Παροικία είναι αρκετά φθηνά 6 βράδια 180-200 ευρώ και απο τι βλέπω είναι στο λιμάνι...Οι καλές παραλίες είναι στη Νάουσα,Δρυός,Λιβάδι,Αλυκή....?Απο τι μου έβγαλε το google maps είναι περίπου στα 20km απο το λιμάνι που είναι φθηνό το ξενοδοχείο είναι καλός ο δρόμος?Δλδ με σκούτερ πάς άνετα ?

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Tαξιδιάρα σε ευχαριστώ!
Είμαστε στο τρίτο χρόνο μαζί οπότε δεν έχουμε πάει σε άλλο νησί.
Μηχανή=μηχανάκι ενοικίασης.
Και όταν λέω φτηνά λέω κάπου στα 360 μέγιστο για 6 βράδια.
Κοιτάω και για Πάρο!
Σημ απο τι βλέπω στη Παροικία είναι αρκετά φθηνά 6 βράδια 180-200 ευρώ και απο τι βλέπω είναι στο λιμάνι...Οι καλές παραλίες είναι στη Νάουσα,Δρυός,Λιβάδι,Αλυκή....?Απο τι μου έβγαλε το google maps είναι περίπου στα 20km απο το λιμάνι που είναι φθηνό το ξενοδοχείο είναι καλός ο δρόμος?Δλδ με σκούτερ πάς άνετα ?
Σ΄ευχαριστώ. Αχ τι γλυκό μωρέ που πάτε παντού μαζί:) Έλεγα απλώς μήπως κάποιος από τους δυό σας είχε ξαναπάει Πάρο.. Τέλος πάντων.

1) Μη με ρωτάς για αποστάσεις με μηχανή πλιζ γιατί εγώ όταν πήγα είχα αμάξι οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου :roll: Απλά μου φάνηκαν σχετικά μικρές οι αποστάσεις.. Κάποιος άλλος ίσως που πήγε με μηχανή μπορεί να σου εξηγήσει καλύτερα.
2) Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα σου πουν να μείνεις Νάουσα γιατί φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή ενώ την Παροικιά τη θεωρούν "ψόφια". Έτσι με πήραν στο λαιμό τους κι εμένα, κι έμεινα Νάουσα αλλά προσωπικά δεν είδα μεγάλες διαφορές σε νυχτερινή ζωή..Άσε που "ερωτεύτηκα" Παροικιά, είναι απίστευτη η παλιά πόλη!
3) Οι παραλίες που αναφέρεις καλές είναι (αλλά η Αλυκή δε μου άρεσε). Προσωπικά μου άρεσε η "Χρυσή Ακτή" και "Λογαράς", ακόμα και η "Πούντα" αλλά μαζεύει πολύ κόσμο λόγω του φημισμένου beach club..Ειλικρινά δε ξέρω για να πας σε αυτές που είναι καλύτερα να μείνεις..

Υ.Γ. Αν δεν είχες τον περιορισμό της μηχανής, θα σου πρότεινα "δαγκωτό" Νάξο. Απίστευτο νησί! Αλλά μεγάλο νομίζω..

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ναι δυστυχώς είμαι λίγο χαρούλης με το αμάξι μου και μην πάρω και άλλους στο λαιμό μου...xaxaxa + ότι βενζίνη και μεταφορικά με πλοίο θα ανεβάσουν πολύ το κόστος...
Μεχρι στιγμής βλέπω-ψάχνω για Μήλο και Πάρος!
Παροικία μου φαίνεται καλύτερα γιατι είναι σχεδον μισά χρήματα δωματίου + οτι είναι κεντρικά και μπορείς απο εκεί να πηγαίνεις με το μηχανάκι σε απόσταση 20 km 2 παραλίες τη ημέρα!Και δεν μας νοιάζει η νυχτερινή ζωή τόσο...θα πίνουμε το ποτάκι μας και ύπνο κατα της 2 οπότε...
Εαν είναι κοντά με το αμάξι -καλός δρόμος και με το σκούτερ δεν θα είναι πάνω απο 10-15 λεπτά ποιο αργά να φτάσουμε στο προορισμό...Γιατι 20-25km να είναι κανα 30λέπτο δεν νομίζω παραπάνω....
Νάξος τώρα που είδα όντως είναι μεγάλη....

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ναι δυστυχώς είμαι λίγο χαρούλης με το αμάξι μου και μην πάρω και άλλους στο λαιμό μου...xaxaxa + ότι βενζίνη και μεταφορικά με πλοίο θα ανεβάσουν πολύ το κόστος...
Μεχρι στιγμής βλέπω-ψάχνω για Μήλο και Πάρος!
Παροικία μου φαίνεται καλύτερα γιατι είναι σχεδον μισά χρήματα δωματίου + οτι είναι κεντρικά και μπορείς απο εκεί να πηγαίνεις με το μηχανάκι σε απόσταση 20 km 2 παραλίες τη ημέρα!Και δεν μας νοιάζει η νυχτερινή ζωή τόσο...θα πίνουμε το ποτάκι μας και ύπνο κατα της 2 οπότε...
Εαν είναι κοντά με το αμάξι -καλός δρόμος και με το σκούτερ δεν θα είναι πάνω απο 10-15 λεπτά ποιο αργά να φτάσουμε στο προορισμό...Γιατι 20-25km να είναι κανα 30λέπτο δεν νομίζω παραπάνω....
Νάξος τώρα που είδα όντως είναι μεγάλη....
Καλά θα κάνεις να νοικιάσεις μηχανή, δε νομίζω να ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα, απ΄ότι θυμάμαι ήταν καλοί οι δρόμοι με ελάχιστες εξαιρέσεις. Πρόσεχε μόνο τι μηχανή θα σου δώσουν, εμείς το αμάξι που νοικιάσαμε ήταν ένα σαράβαλο και μισό άστα να πάνε! :haha:

Μήλο δεν έχω πάει και θέλω πολύ αλλά απ΄ότι διαβάζω κι έχω ακούσει δε φημίζεται κ τόσο για τους καλούς της δρόμους. Ίσως κάνω λάθος βέβαια αλλά δες αυτό το λινκ τι λέει IGoGreece - > >
Αλλά είπαμε, δεν έχω πάει και δεν έχω προσωπική γνώμη.

Καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε τελικά.

jimp

Member
Και στη μηλο και στην παρο μπορεις ανετα να κυκλοφορησεις με μηχανακι.

Κανενα προβλημα για να νοικιασεις.

Απλα σαν νησια ειναι διαφορετικα.
Η παρος φουλ διασκεδαση ενω η μηλος ζευγαροκατασταση.

Αν και αιωρειται στον αερα οτι οποιος παει μηλο μετα χωριζει!!!
Αλλα μαλλον θα ειναι τυχαιο,δεν θα ισχυει για δυνατες σχεσεις!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δε νομιζω οτι η Μηλος ειναι τοσο τεραστια ...με μηχανακι την κυκλοφορεις .
Αυτο για τους χωρισμους το εχω ακουσει και γω:D
Επειδη λες οτι σας αρεσε η Σκιαθος ..εγω να προτεινω κ τη διπλανη Σκοπελο.Εμενα μου αρεσε περισσοτερο..εχει πολυ ομορφοτερη χωρα ...καταπρασινο και αυτο...πιο ζευγαροκατασταση(ενω η Σκιαθος ειχε κ λιγο το αγγλικο στυλ διασκεδασης)...πολλες παραλιες ..σε αλλες πηγαιναμε με ΜΜΜ κ σε αλλες με καραβακι ..δεν θεωρω οτι ειναι τοσο τεραστιο , ωστε να μην γυριζεται με μηχανακι...για τις τιμες δωματιων εχω μια μικρη επιφυλαξη μονο ως προς το κοστος .

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Και στη μηλο και στην παρο μπορεις ανετα να κυκλοφορησεις με μηχανακι.

Κανενα προβλημα για να νοικιασεις.

Απλα σαν νησια ειναι διαφορετικα.
Η παρος φουλ διασκεδαση ενω η μηλος ζευγαροκατασταση.

Αν και αιωρειται στον αερα οτι οποιος παει μηλο μετα χωριζει!!!
Αλλα μαλλον θα ειναι τυχαιο,δεν θα ισχυει για δυνατες σχεσεις!!
Εγώ πάντως τη φουλ διασκέδαση στη Πάρο δεν μπορώ να πω ότι την είδα, νορμάλ πράγματα! Δεν είναι και Μύκονος δηλαδή! Βέβαια πήγα νωρίς αλλά ήταν τριήμερο και αργία (Αγίου Πνεύματος)!

Ώστε έτσι λένε για τη Μήλο ε? :haha: Σιγά, τα ίδια έχω ακούσει να λένε και για τη Σαντορίνη.. Αν ήταν έτσι, δε θάμενε ζευγάρι όρθιο! Αλλά τώρα το σκέφτομαι να πάω :shock:

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Eκει που έλεγα για Μήλο τώρα σκέφτομαι ποιο καλά τη Πάρο λόγω κόστους...
Ίδια ακτοπλοικά αλλά μισή τιμή το δωμάτιο στη Πάρο...
Απο τη Πάρο θα πάω μονοήμερη στη Αντίπαρο και απο τη Μήλο στη Κίμωλο....
Αλλά απο τι άλλη μια καλή ευκαιρία για να χωρίσω είναι η Μήλος!!!xaxaxa
Κλεοπάτρα :Σκόπελο τι αποκλείω γιατι έχει πάνω κάτω τιμές με Σκιάθο ακτοπλοικά το ίδιο ακριβά 80+απο Αγ.Κωσταντίνο καθώς και δεν νομίζω να συγκρίνετε σε παραλίες με τη Σκιάθο + απο τι μου είπαν φίλοι πολύ το κουνούπι....
jimp :Ωραία τότε με μηχανάκι γιατι έχω καλομάθει απο τη Σκιάθο που ήταν σε ένα δρόμο όλες!
Ταξιδιάρα :θα προσέξω γιατι και στη Σκιάθο τι πρώτη φορά που είχα κλείσει online ήταν 125cc αλλά δεν πήγαινε πάνω απο 40km και χωρίς φρένα (το πήγα πίσω και δυστυχώς έχασα κάποια χρήματα (δεν ήθελα να τσακωθώ κακώς βέβαια))και νοίκιασα απο αλλού...Απο τότε πάντα κλείνω επι τόπου να το δω και να το ελέγξω.

alma

Member
Πήγαινε Πάρο, Νάουσα ή Παροικιά.Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για τη Μήλο,οι συμφοιτητές μου τη λέγανε χωριζονήσι.Αλλά μην τα πιστεύεις αυτά μωρέ.Για τη Σαντορίνη δεν το έχω ακούσει.:shock:Το αντίθετο.Είναι υπέροχο και ρομαντικό νησί.Πάνε πολλά ζευγάρια και παντρεύονται εκεί.Η Σαντορίνη δεν είναι τυχαία σχεδόν πάντα στους καταλόγους με τα ωραιότερα μέρη του κόσμου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom