Τα τελευταία 2 χρόνια με τη κοπέλα μου πήγαμε για μια εβδομάδα στη Σκιάθο και μας άρεσε πολύ γιατι είχε πολλές ωραίες παραλίες σε κοντινή απόσταση (νοίκιασα μηχανάκι) είχε καλή νυχτερινή ζωή αν και είμαστε χαλαροί και προτιμάμε να <τρώμε> όλη τη μέρα στις παραλίες και νωρίς για ύπνο...
Τώρα είμαστε σε αναζήτηση άλλου νησιού με προυπόθεση ωραίες και αρκετές παραλίες και το σημαντικότερο να μπορούμε να κυκλοφορούμε με μηχανάκι γιατι δεν παίρνω το αμάξι...<αλλιώς θα πηγαίναμε Λευκάδα>
Και σχετικά φθηνό δωμάτιο...Για 23 εως 29 Ιουλίου.
Πείτε μου τις δικές σας προτάσεις...
Ωστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε ωστε να κλείσουμε μεχρι τέλους του μήνα το δωμάτιο+ακτοπλοικά να γλιτώσουμε όσο μπορούμε...
1)Μήλο έχω δει αλλά μου φαίνεται μεγάλη και δεν ξέρω αν μπορούμε να κινούμαστε με μηχανάκι (να γυρνάμε 2 παραλίες τη ημέρα,,,,)
Τώρα είμαστε σε αναζήτηση άλλου νησιού με προυπόθεση ωραίες και αρκετές παραλίες και το σημαντικότερο να μπορούμε να κυκλοφορούμε με μηχανάκι γιατι δεν παίρνω το αμάξι...<αλλιώς θα πηγαίναμε Λευκάδα>
Και σχετικά φθηνό δωμάτιο...Για 23 εως 29 Ιουλίου.
Πείτε μου τις δικές σας προτάσεις...
Ωστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε ωστε να κλείσουμε μεχρι τέλους του μήνα το δωμάτιο+ακτοπλοικά να γλιτώσουμε όσο μπορούμε...
1)Μήλο έχω δει αλλά μου φαίνεται μεγάλη και δεν ξέρω αν μπορούμε να κινούμαστε με μηχανάκι (να γυρνάμε 2 παραλίες τη ημέρα,,,,)