katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!Όχι μωρέ, αρχές Φεβρουαρίου γράφει, όχι την πρώτη.
Για τί ενδιαφέρεσαι εσύ;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!Όχι μωρέ, αρχές Φεβρουαρίου γράφει, όχι την πρώτη.
Για τί ενδιαφέρεσαι εσύ;
Καλά, άστα αυτά!Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
Εύχομαι να μπορέσεις να μας γράψεις ιστορία από το αγαπημένο Μεξικό , αλλά και από τα άλλα μέρη που πήγες (Κούβα , Γουατεμάλα).Αν αξιωθώ ποτέ να γράψω ιστορία, θα λέω περισσότερα!!
Ιδίως εσύ, δε θα έπρεπε!! Τα'χεις περάσει, πριν απο μένα!Εύχομαι να μπορέσεις να μας γράψεις ιστορία από το αγαπημένο Μεξικό , αλλά και από τα άλλα μέρη που πήγες (Κούβα , Γουατεμάλα).
Πολλοί ενδιαφέρονται και εγώ περισσότερο απο όλους...έχω πρασινίσει από τη ζήλεια μου!
Μα ακριβώς γι'αυτό! Μου λείπει το ΜέχικοΙδίως εσύ, δε θα έπρεπε!! Τα'χεις περάσει, πριν απο μένα!
Τίποτα δε σου ξεφεύγει.Μα ακριβώς γι'αυτό! Μου λείπει το Μέχικο
Μια ιστορία με τίτλο 'Βουτιά στο όνειρο της καραιβικής' δε θα μας κακόπεφτε.
Μα την είχα διαβάσει την υπέροχη ιστορία σου παρόλο που η Αφρική δεν είναι από τα μέρη 'μου'.Τίποτα δε σου ξεφεύγει.
Δυστυχώς, αυτή την περίοδο δεν έχω καθόλου χρόνο, αλλά δεν ξέρω πόσο καλό μου κάνει να τα θυμάμαι και να είμαι εδώ... Με καταλαβαίνεις...
Για να καταλάβεις πόσο καλά δεν είμαι ακόμη, ερχόμουν στη δουλειά στις 7 παρά το πρωί και σκεφτόμουν ότι ο άνθρωπος έχει φτάσει εκεί απο χθές!!!Μα την είχα διαβάσει την υπέροχη ιστορία σου παρόλο που η Αφρική δεν είναι από τα μέρη 'μου'.
Θα περιμένουμε να συνέλθεις , γιατί μάλλον δεν είσαι καλά ακόμα ε? Σε καταλαβαίνω...όποτε μπορέσεις γράψε μας κάτι ανάλογο.
Όσο για το παρόν θέμα , ο συμφορουμίτης θα έφευγε χθες , οπότε καλό του ταξίδι.
θα πάμε 2 κοπελες μόνες μας γιαυτο κ ψιλοφοβομαστε κ ζηταμε πολλα transfer, δε θελουμε να παιρνουμε ταξι.16/03 Arrival mexico city - Transfer from the airport to the hotel (double room)
17/03 bus to san miguel de allende + double room in a hotel
18/03 bus to guanajuato + double room in a hotel
19/03 bus to mexico + double room in a hotel
20/03 Transfer to the airport, flight to cancun (09:30 MEX - 11:40 CUN) + bus to Merida. Double room in a hotel in Merida
21/03 bus to Uxmal (Chichen Itza) + bus back to Merida. Double room in a hotel in Merida.
22/03 Transfer to the airport, flight from Merida to mexico city (08:19 MID - 10:25 MEX) + mexico city tour + double room in a hotel in mexico city
23/03 Guided tour for Piramides de Teotihuacan + bus to Puebla and back to Mexico city + double room in a hotel in mexico city
24/03 Transfer to the airport
Please suggest some good 4* & 5* hotels in safe locations for the places and dates mentioned.