go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Άστα να πάνε..Καλοκαίρι του 2006 εγώ..PS πω πω καλοκαίρι 2008 ήταν τελευταία φορα εκεί...πέρασαν 10 ! ! ! ! ολόκληρα χρονια...

Άστα να πάνε..Καλοκαίρι του 2006 εγώ..PS πω πω καλοκαίρι 2008 ήταν τελευταία φορα εκεί...πέρασαν 10 ! ! ! ! ολόκληρα χρονια...
Θα έλεγα οπωσδήποτε Holbox για λιγότερους τουρίστες και mega resorts, θα σου φανεί κάπως πιο αυθεντικκό από τα άλλα δύο. Από κει και πέρα θα επέλεγα και isla mujeres αλλά η γνώμη μου βασίζεται στην προ ετών επίσκεψή μου εκεί και στο Cozumel. Το Cozumel ήταν σαν μικρογραφία της playa del Carmen, είναι πολύ μεγάλο, θες αυτοκίνητο να το γυρίσεις. Επίσης τις ημέρες που δέχεται κρουαζιερόπλοια γίνεται κακός χαμός και οι τιμές είναι ανεβασμένες. Το mujeres επίσης δέχεται day trippers από Κανκούν, αλλά μου άρεσε πιο πολύ, παρόλο που έχει μόνο μια παραλία που αξίζει, είναι μικρό και το γυρίζεις με golf cart, έχει το υποβρύχιο μουσείο, τον ύφαλο garrafon...snorkel tours εχουν όλα και αν πας τη σωστή εποχή θα πετύχεις φαλαινοκαρχαρίες στο holbox.Καλησπερα! Μεταξυ Isla Mujeres, Cozumel, Holbox, ποια 2 θα διαλεγατε; Κριτηρια ειναι η φυσικη ομορφια και πλουτος, αρχαια(αν υπαρχουν), υποθαλλασιες δραστηριοτητες, και λιγοτερη δυνατη τουριστικοτητα.
Ευχαριστω!
καλησπέρα ταξιδιώτες-σες!
Προγραμματίζουμε με την κοπέλα ένα ταξίδι-όνειρο στο Μεξικό κατά το διάστημα από 18-8 μέχρι 2-9. Περιοχές επίσκεψης θα είναι η CDMX (πιθανότατα 19 με 22-8 )και το Γιουκατάν. Υπάρχει καποιος απο το κοινό που θα βρίσκεται εκεί σε αυτές τις ημερομηνίες; Θα μπορούσαμε να ανταλλαξουμε απόψεις , άλλα και ακόμα καλύτερα να έχουμε μια ελληνική παρέα ώστε να αιθανόμαστε αμφότεροι πιο ασφαλείς ειδικά στη CDMX.
Με θερμούς χαιρετισμούς!
Viva Mexico!
Panos