tatinwAnderland
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γενεύη, Βέρνη, Λουκέρνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Roadtrip Λατινική Αμερική
Γεια σας!Είμαι 22 χρονών,ζω στην Αθήνα και λατρεύω τα ταξίδια.Δυστυχώς η γκάμα των ταξιδιών μου περιορίζεται μόνο στην Ευρώπη και φυσικά στη πανέμορφη Ελλάδα μας με λίγη περισσότερη εμπειρία στον ισπανικό χώρο καθώς εκεί έζησα έξι μήνες με το πρόγραμμα Erasmus από το Πανεπιστήμιο μου.Στην εμπειρία μου άλλαξα πάρα πολύ την θεωρία μου για το πως είναι και το πως θέλω πλέον να βλέπω τα πράγματα.Αποφάσισα να διαθέτω τα χρήματα μου σε ταξίδια γιατί η ζωή είναι μικρή και ο πλανήτης μας τεράστιος και δεν μπορείς να τον γυρίσεις όλο!Οπότε ήδη στα 22 στεναχωριέμαι που αναλωνόμουν τόσα χρόνια σε κατανάλωση χρημάτων σε πράγματα ανούσια που απλώς επιβεβαίωναν τη ματαιοδοξία μου.Το όνειρό μου είναι να γυρίσω όλες τις ηπείρους κυρίως με δική μου παρέα γιατί συνειδητοποίησα ότι τα τουριστικά σίγουρα είναι ενδιαφέροντα αλλά αυτό που μετράει και σου μένει είναι να ζήσεις αυτό που σου προσφέρει κάθε χώρα μέσω του λαού,των άγνωστων ντόπιων στεκιών,των σοκακίων(δεν υπαρχει γενική!?)Εν πασει περιπτώσει,ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω βοήθεια στο φόρουμ και σίγουρα ήδη βοηθήθηκα πολύ καθώς σε 2 μέρες φεύγω για Πράγα και πήρα πολύτιμες πληροφορίες...
Καλά ταξίδια λοιπόν!
Καλά ταξίδια λοιπόν!