maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Ε,γι'αυτό είπα και εκτός Ελλάδος.Άσε που νομίζω ότι το Αθήνα-Σαλόνικα-Αθήνα είναι μεγαλύτερη απόσταση.
Στην Αβάνα μένεις;:roll:E, για επαγγελματικά ταξίδια έχει και μεγαλύτερες αποστάσεις από το Λονδίνο-Αθηνα. Έχω κάνει Αβάνα-Buenos Aires-Αβάνα για δουλειά (τρεις ώρες δουλειά στο BA και μετά ξανά πίσω) και από τα καλά κάποιων άλλων εποχών ήταν τα μιλάνο-αβάνα-αβάνα με παραμονή 23 ωρών στην Αβάνα... Επίσης, ένα σχετικά πρόσφατο ήταν το Αβάνα-Παναμάς (3 ώρες δουλειά)- Mexico City (4 ώρες δουλειά)-Κανκούν-Αβάνα.
δεν ξέρω αν θεωρείτε αυθημερόν το ταξίδι μου αλλα είναι από θεσσαλονίκη Τροντχάιμ και από Τροντχάιμ θεσσαλονίκη σύνολο 7200 χιλιόμετρα πάνε έλα 9 μέρες οδικός!!!και όλα αυτά μονο για να δεις την αγαπημένη σου ομάδαα
παιδιά γειά σας.. είμαι καινούργια στο forum κ ετοιμάζομαι για βαρκελώνη από 27/12/10 για 8 μερές . σκέφτομαι να κάνω εκδομή στην ανδόρα κ είδα ότι το έχεις κάνει (μάλλον δεν μπήκα στη σωστή ενότητα sorry!!).. μπορείς να μου δώσεις μερικές πληροφορίες για το ταξίδι σου στην ανδόρα.. αν αξίζει να γίνει αυθημερόν ή να βάλω κ μία διανυκτέρευση?, με ποιά μέσα μπορείς να πάς.. τρένο, λεοφωρείο (αν έχετε κ κάποιο link με δρομολόγια θα ήμουν ευγνώμων)? είδα ότι τα πρακτορεία βγάζουν την εκδρομή ημερήσια για shopping.. αξίζει το shopping εκεί ή είναι καλύτερη η βαρκελώνη?