jpsih
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας...
Last edited by a moderator:
Καλά μην ορκίζεσαι. Έχω ακούσει πολλά πέντε+ χρόνια στα Χανιά...Πως θα ανεξαρτητοποιηθει ενα μερος που ο λαος του δεν θελει κατι τετοιο;
Σοβαρά? για ρώτα και τους ίδιους, αυτή η ιστορία κρατάει 100 χρόνια. Και γιατί όχι, όταν μπορεί το Μοντενέγκρο και τα Σκόπια να έχουν κράτος, πόσο μάλλον η Κρήτη και η Μακεδονία που μπορούν να έχουν αυτόνομη οικονομία...Τι βλακειες ειναι αυτες ρε; Αυτος που τα 'βαλε εκει το πιο πιθανο ειναι να μην ηξερε καν τι σημαιες ειναι αυτες. Πως θα ανεξαρτητοποιηθει ενα μερος που ο λαος του δεν θελει κατι τετοιο;
Ε, αμα το θελουν με για τους και χαρα τους... αλλα ασε με να ορκιζομαι.Καλά μην ορκίζεσαι. Έχω ακούσει πολλά πέντε+ χρόνια στα Χανιά...
Συγγνώμη που μίλησα ενώ δεν είμαι ψυχολόγος, τη γνώμη μου είπα. Και αυτή είναι ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τα τσανάκια μας, δεν τραβάει το κάρρο...Borealis ψυχολογος εισαι; Αμα δεν εισαι μη μιλας...
Και τοσο καιρο νομιζα πως εισαι ψυχολογος και σ' επαιρνα στα σοβαρα...Συγγνώμη που μίλησα ενώ δεν είμαι ψυχολόγος, τη γνώμη μου είπα. Και αυτή είναι ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τα τσανάκια μας, δεν τραβάει το κάρρο...
Psychologos.gr - Ψυχολογία για όλους - Κεντρική σελίδακαι να μην το θελουν οι ιδιοι ή μερος αυτων, μπορει να συντηρειται αυτη η ιδεα «απο αλλους» που αποσκοπουν σε δικα τους συμφεροντα..
ενα ψυχολογο ρεεεεεεεεεεε....