Thanasis_v
Member
JsOphelia τα επιχειρήματά σου είναι αδιάσειστα. Το καλοκαίρι πρέπει να βάλω τους Φούρνους στο πρόγραμμα.
Ουάου! Μιλάμε για πλούσιο φωτογραφικό υλικό! Πολύ ωραίες φωτογραφίες πραγματικά!
Νομίζω με παρεξήγησες πάντως! Εγώ έφυγα με θετική γνώμη από το νησί. Εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία που υπάρχει σε σχέση με το μέγεθος του νησιού. Και οι άνθρωποι μια χαρά, τα καλύτερα έχω να πω.
-Στο Καμπί όντως είχε κόσμο. (κυρίως οικογένειες) Απλά δεν κάτσαμε.
-Στην Ψιλή Άμμο απογοητεύτηκα κυρίως από τον βυθό. Όσο για τα υπόλοιπα, ε δεν είμαι και η πιο έμπιστη πηγή! 1.5 μέρα έμεινα! Πάντως οι ξαπλώστρες όντως απουσίαζαν. (Πάντως στην ξύλινη κατασκευή έπρεπε να πάω και βράδυ, dammit! Πού να το ήξερα?)
- Ο Μύλος ήταν κλειστός.
- Ναι. ΑΥΤΑ ήταν τα σκαλιά!
- Πολύ πιθανό να επιστρέψω. Υπάρχουν πράγματα που δεν πρόλαβα να δω, το αναφέρω άλλωστε.
Peace Φουρνιώτες! Μην μου ορμάτε!
Οι φωτογραφίες μιλανε απο μονες τους!! Δεν χρειάστηκε να πω εγώ πολλά.. Χαίρομαι πολύ που μέσα απο την κίνηση μου με τις φωτογραφίες "έπεισα" ανθρώπους να το δουν με αλλο ματι και να το επισκεφτούν!!JsOphelia τα επιχειρήματά σου είναι αδιάσειστα. Το καλοκαίρι πρέπει να βάλω τους Φούρνους στο πρόγραμμα.
Σε ευχαριστώ!! Σου έχω καλά νέα όμως. Το Δωδεκάνησος πράιντ (ή κάπως έτσι) συνδέει Σάμο με Φούρνους από πέρσι. Είναι καταμαράν και ζήτημα να θέλει μία ώρα. Το μόνο κακό είναι ότι φεύγει μόνο από Πυθαγόρειο. Εκτός βέβαια και αν μένεις εκεί....Χαχαχα ακομα γελαω. Ωραια γραφεις. Θα γινω φαν των ιστοριων σου. Παω να διαβασω κ καμια αλλη.Αντε προβλεπω ξενυχτι αποψε. Κιαν ειχα μια ιδεα να παω καμια μονοημερη Φουρνους απο Σαμο, μαλλον αδυνατο με τα σπιντατα τα καραβια που εχετε. Καλα που τους ειδα απο δω.