giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
πολύ μ' άρεσε η ιστορία σου! Και το χιούμορ σου επίσης!
Και οι φωτογραφίες επίσης.πολύ μ' άρεσε η ιστορία σου! Και το χιούμορ σου επίσης!
Σε απέτρεψε? Ευγενικό σε βρίσκω. Μάλλον ήθελες να πεις ότι πήρες δρόμο και ακόμα τρέχεις! Μεγάλο πρόβλημα πάντως που μας έχει κάνει τεράστια ζημιά. Και εγώ για να μπω σε καράβι πρέπει να γκρεμιστούν φούρνοι (όχι της ιστορίας!).Ωραία ιστορία, τη διάβασα μονορούφι κατά τη διάρκεια ενός βαρετού meeting στο γραφείο. Ευτυχώς δεν με πήραν τα γέλια σε μερικά σημεία.
Φέτος το καλοκαίρι ήθελα και εγώ να πάω στους Φούρνους, αλλά το δεκάωρο plus με το European Express της ΝΕΛ με απέτρεψε. Ελπίζω για του χρόνου.
Με προβλημάτισες λίγο με τις παραλίες, γιατί περίμενα ότι θα ήταν πολύ καλές, αλλά ίσως κάποιες φωτογραφίες που έχω δει να είναι από τις παραλίες που δεν πρόλαβες να πας.
Η αλήθεια είναι ότι είχα ψαχτεί λίγο για να πάω αεροπορικώς στην Ικαρία και να πάρω το Παναγία Θεοτόκος από τον Άγιο Κήρυκο, αλλά αν θυμάμαι η ανταπόκριση ήταν ικανοποιητική μόνο μία φορά την εβδομάδα.Σε απέτρεψε? Ευγενικό σε βρίσκω. Μάλλον ήθελες να πεις ότι πήρες δρόμο και ακόμα τρέχεις! Μεγάλο πρόβλημα πάντως που μας έχει κάνει τεράστια ζημιά. Και εγώ για να μπω σε καράβι πρέπει να γκρεμιστούν φούρνοι (όχι της ιστορίας!).
Οι παραλίες οι καλές είναι μάλλον αυτές που δεν πρόλαβα, και έχεις δει σε φώτος. Αν πάντως κάνεις τον ηρωισμό, μην αμελήσεις να έρθεις και δίπλα! Άλλωστε μιλάμε για ΤΟΠ (ή και hot spot) προορισμό....
Πιστευω οτι η Σαμος ειναι απο τα ωραιοτερα νησια της Ελλαδας,γι αυτο πρεπει να μπει στο τοπ.Και γι αυτο πρεπει να μας γραψεις ολα τα ωραια του νησιου σου,για να εχουμε πληροφορηση "εκ των εσω"και να παρασυρεις κοσμο...α άμα ο νομός Σάμου γίνει Hot spot προορισμός μέσω των ιστοριών, θα πάω στον Δήμαρχο ή/και Περιφερειάρχη να ζητήσω προμήθεια.