meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Τωρα πηρα χαμπαρι την υπεροχη ιστορια σου!!!!
..Χαίρομαι που με τα γραφόμενά μου σας βάζω στο κλίμα. Από δω και πέρα θα εφαρμόσω την ανάλυση εικόνων, αυτό σίγουρα θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν κάποια στιγμή καταφέρω να περάσω επιπλέον φωτογραφίες θα ενημερώσω..
Να ρωτήσω κάτι τώρα με αφορμή ένα pm που έλαβα: όταν το Lonely planet αναφέρει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά για την είσοδό σου στην χώρα (κίτρινος πυρετός) ενώ εγώ μπήκα δυο φορές χωρίς κανείς να με ελέγξει, τι τρέχει? Λάθος του οδηγού? Διαφορετική αντιμετώπιση για την εκάστοτε χώρα προέλευσης του τουρίστα? Καταπολέμηση των νοσηρών πηγών άρα και κατάργηση των εμβολίων? Μα πόσο να καταπολεμήθηκαν (βλ. Fadama). Ο οδηγός είναι του 2009 κι εγώ κατέβηκα 2008 χωρίς εμβόλιο.
bonus Fadama image
Μόλις μου είπες ότι δεν έκανες το εμβόλιο προβληματίστηκε η συγκάτοικος και κινητοποιηθήκαμε. Το εμβόλιο λοιπόν είναι υποχρεωτικό για όσους ταξιδεύουν με τουριστική βίζα.Χωρίς την βεβαίωση δεν μπαίνεις στην χώρα..υποθέτω εσύ και τις δύο φορές είχες επαγγελματική. Κοινώς, είτε τα κουνούπια αναγνωρίζουν τους επαγγελματίες και δεν τους τσιμπάνε (εσύ είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα) ή οι τους Γκανέζους δεν τους πολυαπασχολεί η κατάληξή σαςΝα ρωτήσω κάτι τώρα με αφορμή ένα pm που έλαβα: όταν το Lonely planet αναφέρει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά για την είσοδό σου στην χώρα (κίτρινος πυρετός) ενώ εγώ μπήκα δυο φορές χωρίς κανείς να με ελέγξει, τι τρέχει? Λάθος του οδηγού? Διαφορετική αντιμετώπιση για την εκάστοτε χώρα προέλευσης του τουρίστα? Καταπολέμηση των νοσηρών πηγών άρα και κατάργηση των εμβολίων? Μα πόσο να καταπολεμήθηκαν (βλ. Fadama). Ο οδηγός είναι του 2009 κι εγώ κατέβηκα 2008 χωρίς εμβόλιο.
bonus Fadama image
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο έμπα. Σιγά μη φοβάται η Αφρικανική χώρα ότι ο Ευρωπαίος θα φέρει τον κίτρινο πυρετό στη χώρα. Το πρόβλημα είναι στο έβγα. Υπάρχει ο κίνδυνος η επόμενη χώρα να μη σε βάζει μέσα (ή να σε στείλει σε καραντίνα) για να μη μεταφέρεις εκεί τον κίτρινο πυρετό.Μόλις μου είπες ότι δεν έκανες το εμβόλιο προβληματίστηκε η συγκάτοικος και κινητοποιηθήκαμε. Το εμβόλιο λοιπόν είναι υποχρεωτικό για όσους ταξιδεύουν με τουριστική βίζα.Χωρίς την βεβαίωση δεν μπαίνεις στην χώρα..υποθέτω εσύ και τις δύο φορές είχες επαγγελματική. Κοινώς, είτε τα κουνούπια αναγνωρίζουν τους επαγγελματίες και δεν τους τσιμπάνε (εσύ είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα) ή οι τους Γκανέζους δεν τους πολυαπασχολεί η κατάληξή σας