Kαλως ηρθες Σπυρο.Καλη προσαρμογη.!!!Το προτελευταίο (τελικά) κεφάλαιο της ιστορίας στην Γκάνα βρίσκεται εδώ: http://www.travelstories.gr/193089-post270.html
Υπολείπεται η πιο συγκλονιστική εμπειρία για το μεγαλύτερο κάστρο μεταφόρτωσης σκλάβων στην υποσαχάρια Αφρική. Elmina.
Μαζί με την εξαιρετική πληροφόρηση που μας χάρισες, άλλο ένα ευχαριστώ για την παρότρυνσή σουΤι θέλω να πω: αν δεν φέρεις εδώ κάτω τα δικά σου κριτήρια, αν δεν προσπαθείς να κάνεις ταύτιση εικόνων τότε θα το ζήσεις σαν εμπειρία ζωής. Πρέπει να κοιτάς τους ντόπιους και να καταλαβαίνεις αν είναι χαρούμενοι με την ζωή που ζούνε και όχι με εκείνη που θα μπορούσαν να ζήσουν.... έ. Εφόσον τους βλέπεις ότι είναι ξεκάθαρα χαρούμενοι, τι σε κόφτει? Ζήσε την εμπειρία που θα σου αλλάξει την ζωή και άσε τις πολλές φιλοσοφίες....... Αφρική, πλανεύτρα όπως μου είπε και η Ελευθερία.
Τι είδαμε:δε βάζεις και κανένα χάρτη να δούμε τις πορείες σου
Δεν σε έχω ξεχάσει, αναμένω κι εγώ από τις πηγές μου.VTE (Visa Touristique Entente)
Όχι δεν άκουσα κάτι τέτοιο αλλά ό,τι παρέθεσα πιο πάνω το έμαθα μόλις σήμερα άρα δεν αποκλείω τίποτα.φοβερό.
άκουσες εκεί περίπτωση να προωθούν τα παιδιά τους για υιοθεσία στην Ευρώπη;;;