Dimitra-1205
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαλδίβες
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ινδία
Ότι θελήσεις,εδώ είμαι!Και παλι σ ευχαριστω! Θα επανελθω νε νεοτερες αποριες αν αποφασισω να το κλεισω!
Ότι θελήσεις,εδώ είμαι!Και παλι σ ευχαριστω! Θα επανελθω νε νεοτερες αποριες αν αποφασισω να το κλεισω!
@annoula Εγώ πάλι που πήγα τον περασμένο Αύγουστο δυσκολεύτηκα στην εύρεση ξενοδοχείου λόγω πληρότητας και ενώ πήγαμε με τεράστιο διώροφο αεροπλάνο της emirates δεν υπήρχε ούτε μια κενή θέση! Έχει ζήτηση ο προορισμός τα τελευταια χρονια. Στα λέω γιατί αυτή ήταν η low season...φαντάσου τι θα γίνεται στη high ...Γενικα ο Μαυρικιος που ειδα εγω -ισως και λογω του οτι ειχα παει Αυγουστο δηλ. δικο τους χειμωνα- δεν ειχε και κανεναν συνωστισμο πουθενα... Μου φανηκε παντου ενα ηρεμο νησι με λιγο κοσμο... τον περισσοτερο τον ειδα στην πρωτευουσα...
Παει κι ο Μαυρικιος....@annoula Εγώ πάλι που πήγα τον περασμένο Αύγουστο δυσκολεύτηκα στην εύρεση ξενοδοχείου λόγω πληρότητας και ενώ πήγαμε με τεράστιο διώροφο αεροπλάνο της emirates δεν υπήρχε ούτε μια κενή θέση! Έχει ζήτηση ο προορισμός τα τελευταια χρονια. Στα λέω γιατί αυτή ήταν η low season...φαντάσου τι θα γίνεται στη high ...
Ισχύει...Παει κι ο Μαυρικιος....
Έχει αρχίσει να με προβληματίζει το κατα ποσό ειναι value for money λαμβανοντας υποψιν το τι προσφερει το νησι, το κοστος και την αποσταση. Τι λέτε γι αυτο? Αν εχει παει κ καποιος αλλος προσφατα ή και παλιά ας πει την γνωμη του. @Dimitra-1205 και μενα λιγο που κοιταω μου φαινονται ψιλοακριβα.Επίσης @varioAthens , Νοεμβριο Δεκεμβριο οι ανεμοι δεν ειναι βοριοδυτικοι εκει?Ισχύει...
Tι ακριβως αναζητας?Έχει αρχίσει να με προβληματίζει το κατα ποσό ειναι value for money λαμβανοντας υποψιν το τι προσφερει το νησι, το κοστος και την αποσταση. Τι λέτε γι αυτο? Αν εχει παει κ καποιος αλλος προσφατα ή και παλιά ας πει την γνωμη του.
Εξωτικές παραλίες όπου να ευχαριστηθώ κολύμπι.Tι ακριβως αναζητας?
Μαλδιβες εχεις παει;Εξωτικές παραλίες όπου να ευχαριστηθώ κολύμπι.
Ναι και επαθα πλακα!!!!Μαλδιβες εχεις παει;
Τοτε, αν δεν εχεις ηδη παει, να κοιταξεις προς ΚαραιβικηΝαι και επαθα πλακα!!!!
Κούβα εχω παει. Αλλά απο παραλίες δεν συγκρίνεται με Μαλδίβες.Τοτε, αν δεν εχεις ηδη παει, να κοιταξεις προς Καραιβικη
Δεν ειχα στο μυαλο μου τοσο την Κουβα οσο την Δομηνικανη Δημοκρατια που εχει φανταστικες παραλιες.Κούβα εχω παει. Αλλά απο παραλίες δεν συγκρίνεται με Μαλδίβες.