ChristinaKyr
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Marrakesh
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Καλησπέρα, έχω κλείσει να πάω Μαρακές για 5 μέρες σε μία βδομάδα από σήμερα με την φίλη μου η οποία μου ακύρωσε το ταξίδι πριν 4 μέρες. Ευτυχως είχα κλεισμένα μονο τα αεροπορικα και τιποτα αλλο. Γενικα τρελαινομαι για ταξιδια και δεν θελω να χανω ευκαιριες στη ζωη μου! Λοιπον, και μου ακυρωσε το ταξιδι γιατι της φουσκώσανε τα μυαλα οτι μπορει να την βιασουν, να την κλεψουν, να την σκοτωσουν...σιγουρα ειναι μια φτωχη χώρα ο κοσμος ειναι καπως διαφορετικος αλλα δεν θεωρω οτι δεν πρεπει να γινει αυτο το ταξιδι..δεν παμε κ στην Συρία Προσεχεις λιγο παραπανω, προσεχοντας να μην κυκλοφορεις πολυ αργα σε ερημικα μερη κτλπ κτλπ..σιγουρα οσοι ταξιδευουν πολυ και ειναι τυποι του πιο χαλαρου(οχι γκρουπ και τετοια) θα καταλαβουν! Τελοσπαντων να μην τα πολυλογω η αληθεια ειναι οτι τα χω παρει γιατι δεν θελω να χασω αυτο το ταξιδι ηθελα πολυ καιρο και γενικα να φυγω εκτος Ευρωπης μετα απο πολυ καιρο παλι! Ρωταω να μ πειτε αν ξερετε αν τελικα τα καταφερω να παω μονη να μ προτεινετε καποια γραφεια κ ο,τι αλλο θα μου ηταν χρησιμο για εκει..δηλαδη για μεταφορα, εκδρομη zagora ας πουμε και τετοια! Ευχαριστω πολυ!